18-03-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Trek en Pirelli

Trek en Pirelli breiden hun samenwerking uit

Trek samenwerking

Sinds 2020 is Pirelli de officiële bandensponsor van Trek-Segafredo. Deze samenwerking heeft voor beide merken al veel resultaten opgeleverd, waarbij Trek-rijders directe feedback geven over de producten en Pirelli de Trek-atleten helpt met het leveren van topprestaties in de grootste wedstrijden van de wereld.

Het partnerschap gaat nu verder dan alleen het raceteam. De Pirelli-banden voor wielrennen, (e)-mountainbiken en gravelrijden zijn vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar voor consumenten bij Trek-dealers en in bepaalde landen ook binnenkort online via trekbikes.com.

De historie van Pirelli-banden gaat ver terug. De eerste fietsband werd al aan het einde van de 19e eeuw ontwikkeld voordat het bedrijf overstapte naar de motorsport. Na 150 jaar succes is het merk terug op de fietsenmarkt waarbij de manier waarop ze fietsbanden maken revolutionair is veranderd.

Trek samenwerking

Van de absolute topprestaties die gevraagd worden door de renners en rensters van het Trek-Segafredo-team tijdens Parijs-Roubaix, tot aan de dagelijkse betrouwbaarheid waar fietsers over de hele wereld op vertrouwen, levert Pirelli luxe bandenopties voor alle soorten rijders en elk soort ondergrond.

Pirelli-banden zijn per direct verkrijgbaar bij Trek-dealers over de hele wereld.

Voor meer informatie over deze samenwerking bekijk de officiële website van Trek.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wielrenblad is ook los te bestellen in onze webshop, klik hier voor de webshop. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van