Trek lanceert volledig nieuwe elektrische bakfiets

Trek heeft vandaag de gloednieuwe bakfiets gelanceerd: de Fetch+ 4. Deze elektrische bakfiets maakt deel uit van de nieuwe Fetch+ familie waaronder ook een nieuwe longtail cargo e-bike behoort. De fietsen zijn de nieuwste toevoeging aan Trek’s groeiende aanbod van elektrische fietsen en zijn bedoeld om gezinnen te helpen meer te fietsen en de auto vaker te laten staan.

Trek Fetch+ 4

De Fetch+ 4 is de geheel nieuwe elektrische bakfiets met een grote laadbak waar kinderen en bagage in passen. De Fetch+ 4 is de ultieme fiets ter vervanging van de auto en biedt plaats aan maximaal vijf kinderen en/of veel vracht. Standaard worden er twee zitjes in de bak meegeleverd, compleet met gordels en gespen voor extra veiligheid. Optioneel is er ook een bankje in de bak toe te voegen voor nog meer passagiers, of een babystoeltje voor de allerkleinste passagier. Het maximale laadvermogen voor de bak is 80 kg.

Trek Fetch+ 4

Deze geheel nieuw ontworpen bakfiets door de Resource & Development afdeling van Trek in Harderwijk beschikt over een robuust kabelbesturingssysteem voor betere stuureigenschappen en makkelijker manoeuvreren in krappe bochten. Als het weer omslaat, kunnen rijders een optionele regenhoes toevoegen die de voorbak volledig bedekt en de passagiers blij en drooghouden. Een verstelbare zadelpen met remote controle voor het eenvoudig instellen van de zadelhoogte en een verstelbare stuurpen dragen bij aan een comfortabele fietshouding. De MIK HD-achterdrager, die ook geschikt is voor een kinderzitje, maakt deze bakfiets helemaal af. Tot slot is de dubbele fietsstandaard makkelijk te bedienen en zorgt deze veilig voor stabiliteit bij het in-en uitstappen van de kinderen.

De Fetch+ 4 is te krijgen voor een adviesverkoopprijs € 7.999,- en is verkrijgbaar wereldwijd via Trek’s uitgebreide dealernetwerk.

Voor meer informatie over de bakfiets kunt u op deze link klikken!


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van