Trek lanceert volledig nieuwe elektrische cargo bike

Trek heeft vandaag de gloednieuwe longtail cargo e-bike gelanceerd: de Fetch+ 2. Deze elektrische transportfiets maakt deel uit van de nieuwe Fetch+ familie, waartoe ook een nieuwe bakfiets behoort. De fietsen zijn de nieuwste toevoeging aan Trek’s groeiende aanbod van elektrische fietsen en zijn bedoeld om gezinnen te helpen meer te fietsen en de auto vaker te laten staan.  

De Fetch+ 2 is ontworpen om kinderen, huisdieren en boodschappen te vervoeren en bevat handige functies die de weg van A naar B vergemakkelijken. Hij is voorzien van een Bosch Cargo line-aandrijving met Smart System waarmee fietsers hun smartphone kunnen gebruiken als display, controller en informatiehub. De Fetch+ 2 heeft een stevige, gemakkelijk te gebruiken kickstand die de fiets stabiel houdt bij het in- en uitladen, en heeft een verstelbare stuur- en zadelpen zodat de fiets geschikt is voor meerdere bestuurders.

Veel mogelijkheden

Optioneel kan deze e-transportfiets ook worden uitgerust met voor- en achterbakken van hard, duurzaam en eenvoudig te reinigen kunststof om nog meer laadvermogen te creëren. De bakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat rijders hun fiets naar wens kunnen aanpassen aan hun persoonlijke stijl. Klanten kunnen ook kiezen voor het Trek Family Pack om nog meer functies toe te voegen, zoals een safaristang, jasbeschermers, zitkussens voor extra demping en een rugsteun voor extra comfort. Met gemak kun je 80 Kg aan bagage meenemen.

Trek Fetch+ 2

Bosch BES-smart system

Deze Fetch+2 is voorzien van een Bosch Smart System Cargo Line middenmotor met een koppel van 85 Nm. De Bosch Power tube accu van 500 Wh, is middels Removable Integrated Battery (RIB), netjes weggewerkt in het frame. De Smartphone Grip display, gecentreerd midden op het stuur, bied plaats voor jouw Iphone voorzien van de Bosch Flow-app.

De Fetch+ 2 heeft een adviesverkoopprijs van € 4.999,-  in Nederland verkrijgbaar via trekbikes.com en wereldwijd via Trek’s uitgebreide dealernetwerk.

Wil je meer informatie ga dan naar de website!


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van