Trek presenteert nieuw frameontwerp voor de Verve+ 3, 4 en 5

Trek heeft nieuwe upgrades gelanceerd van de Verve+ 3/4/5. De vernieuwde serie krachtige en luxe e-bike is nog comfortabeler en zorgt voor meer plezier en gemak op de alledaagse fietstochtjes. De vernieuwingen betreffen een nieuw high-end frameontwerp met geïntegreerde Bosch smart system technologie en fraaie kabelgeleiding door het balhoofd.

De vernieuwde Verve+ valt vooral op door zijn moderne uitstraling. De frames van deze nieuwe elektrische fiets bestaan aan de voorzijde volledig uit een geheel, waardoor er geen lasnaden zijn en de fiets er naadloos en gestroomlijnd uitziet. De interne kabelgeleiding door de balhoofdbuis versterkt het fraaie en strakke uiterlijk nog verder.

“We hebben een e-bike gemaakt voor iedereen die lekker wil fietsen” zegt Bicycle engineer Pieter Zonneveld, die deel uitmaakt van het R & D team dat heeft gewerkt aan deze fiets vanuit het Benelux-kantoor in Harderwijk.  “De Verve+ is een perfecte metgezel op lange recreatieve ritten, maar hij is evengoed voor dagelijks woon-werkverkeer.”

Ook de nieuwe modellen van de Verve+ blijven zich onderscheiden in het grote gebruikscomfort. Door de comfortabele rechtop fietshouding heeft de Verve+ een stabiel en soepel stuurgedrag. Dankzij de derailleur met 9 of 10 versnellingen, brede banden en krachtige hydraulische schijfremmen kunnen rijders op elk terrein uit de voeten.

Bosch-middenmotor met 545 of 725 Wh accu

Bij het nieuwe frameontwerp kunnen rijders kiezen tussen twee Bosch PowerPack accuformaten (545 Wh of 725 Wh). De 545 Wh-accu zit naadloos in het frame geïntegreerd dankzij de fraaie magnetische afdekkap die wordt geleverd in dezelfde kleur als het frame. De grotere 725 Wh-accu is op eenzelfde manier geïntegreerd in het frame en heeft een kleine ‘verdikking’ op de onderbuis.

De Verve+ 3, 4 en 5 zijn voorzien van een Bosch Performance Line middenmotor met een koppel van 75 Nm. Dankzij de nu al befaamde Bosch Smart System-technologie kunnen rijders via de e-Bike Flow-app hun smartphone aan de fiets koppelen om de fiets op hun persoonlijke voorkeuren instellen, ritten te registreren en routes te plannen. Voor extra diefstalbescherming is de Verve+ 5 uitgerust met het Bosch Control Manual-systeem.

De adviesprijzen voor de nieuwe modellen zijn:

Verve+ 3: € 3599,- (545 Wh)/ € 3899,- (725 Wh)

Verve+ 4: € 3799,- (545 Wh)/ € 4099,- (725 Wh)

Verve+ 5: € 4399,- (545 Wh)/ € 4699,- (725 Wh)

De Trek Verve+ fietsen zijn verkrijgbaar via het uitgebreide Trek-dealer netwerk in Nederland, België en Luxemburg.

Klik hier voor meer informatie!


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van