03-04-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Trek Super Commuter+ 8S wint prestigieuze Speed E-bike verkiezing

De Trek Super Commuter+ 8S is uitgeroepen tot Speed E-bike van het Jaar 2017. Een deskundige en onafhankelijke jury roemde de van grond-af-aan als ontwikkelde speed e-bike op diverse punten. De jury zegt hierover: “Het frame is stijf. Dit zorgt voor een stabiele wegligging, wat voor snelheden van een speed pedelec gewenst is. Dit wordt bewerkstelligd door een slimme geometrie te combineren met optimale materiaal en onderdelen keuzes. Zoals de carbon voorvork, en de 27.5” wielen met dikke banden.”

‘We zijn erg blij met deze prijs’ aldus Henk Nienhuis, Product Manager Pavement.De Super Commuter+ is een resultaat waar veel afdelingen wereldwijd aan bijgedragen hebben. Al ben ik er trots op dat de productontwikkelingsafdeling in Harderwijk de drijvende kracht achter deze fiets is geweest’, vervolgt Henk.

trek super commuter+ 1

Believe in Bikes

Trek ziet de (elektrische)fiets als eenvoudige oplossing voor complexe problemen. Door gebruik van de fiets draag je bij aan de oplossing voor fileproblemen, milieuproblemen en gezondheidsproblemen.

RAI-vereniging

De Speed E-bike van het Jaar verkiezing werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd door de RAI- vereniging die de belangen van 700 fabrikanten en importeurs van o.a. (elektrische)fietsen behartigt. De verkiezing maakt deel uit van de Fiets Awards en wordt door de RAI-vereniging georganiseerd om de fietsindustrie aan te sporen tot productvernieuwing.

Wil je meer lezen over de Trek Super Commuter+? Lees dan ons eerdere artikel over de prijswinnaar of surf naar de website van Trek.

 van