16-02-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Trek Testdagen

Trek organiseert op zaterdag 12 en zondag 13 maart een testdag. Tijdens deze testdagen is het mogelijk om verschillende mountainbike en elektrische fietsen van Trek eigenhandig te testen in Kluisbergen, omdat niet alle modellen en framematen altijd bij de Trek dealers beschikbaar zijn is dit de uitgelezen mogelijkheid om je droomfiets te testen.

Vanwege een gelimiteerd aantal testfietsen en maatseries verlopen de inschrijvingen op basis van beschikbaarheid. Je kan je aanmelden voor de Trek testdagen bij een van de Trek dealers bij jou in de buurt. De fietsen worden op verschillende manieren getest. Zo is er een speciaal parcours uitgezet waarop de mountainbike liefhebbers volledig hun gang kunnen gaan. De ronde bedraagt een lengte van ongeveer +/- 5km.

De racefietsen worden in groepsverband onder begeleiding van Trek medewerkers getest. Hierbij wordt een ronde gereden van +/- 30 minuten. De RIDE+ elektrische fietsen kan je eigenhandig ontdekken en zelfstandig testen. Daarnaast zorgt Trek voor een kleine versnapering inclusief koffie of thee wanneer u even aan het rusten bent.

Wacht niet en meld je snel aan bij de dealer bij jou in de buurt en als je komt vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te brengen.

Schermafbeelding 2016-02-16 om 10.19.24

Voor meer informatie over de Trek testdagen check je de Facebook-pagina.

 van