Trek World met ambassadeurs Paul Rabbering en Marijn de Vries

Fietsliefhebbers opgelet! Kom op zaterdag 18 augustus tussen 10:00 uur en 15:00 uur gratis naar de Trek World Consumentendag bij Trek Benelux in Harderwijk en maak kennis met heel veel Trek-fietsen en Bontrager accessoires. Je hoeft je alleen maar gratis te registreren via Eventbrite. In ruil daarvoor krijg je op vertoon van je bevestiging twee consumptiebonnen cadeau. 

In de overdekte showroom van 900 m2 staat de nieuwste collectie Trek-fietsen, Bontrager-accessoires en Bontragerkleding voor je klaar, inclusief de nieuwe Madone Project One ICON. Ook het Californische merk Electra, sinds 2014 onderdeel van Trek, is van de partij met kekke nieuwe modellen.

Testen

Ervaar zelf hoe lekker een Trek rijdt! Er staat een groot aantal racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen en speed pedelecs voor je klaar. Voor racefietsen, e-bikes en speed pedelecs is op het terrein een traject van ongeveer 2 kilometer. Voor mountainbikes is op het terrein een echte mtb-trail van 2,5 km. Check de evenementpagina voor alle modellen en maten die klaar staan om te testen.

Aanmelden 

De toegang tot Trek World en het testen van fietsen is dus geheel gratis. Je moet je vooraf echter wel aanmelden. Meld je aan en je maakt ook meteen kans op een leuke Bontrager-prijs. Trek World vindt plaats bij Trek Benelux aan de Ceintuurbaan 2-20C, 3847 LG te Harderwijk.

Treklist 

Luister vanaf 12:00 uur naar Radio 2 DJ Paul Rabbering en zijn speciale Spotify Trek-playlist en ontmoet columniste Marijn de Vries. Op het terrein zijn meerdere cateringpunten voor een hapje en drankje. DJ Paul Rabbering is sinds vandaag ook ambassadeur van Trek en hij zal speciaal voor alle fiets- en muziekliefhebbers een muzieklijst samenstellen, genaamd ‘Trek List’. De muzieklijst zal openbaar worden gemaakt op het officiële Trek Bicycle Benelux Spotify-account, maar Trek biedt consumenten dus ook de mogelijkheid om Paul zelf aan het werk te zien achter de draaitafels op haar gratis toegankelijke jaarlijkse event Trek World op 18 augustus.

Twee van Pauls hobby’s komen samen in de muzieklijst die hij maakt voor Trek. “Toen Trek mij benaderde voor dit project, hoefde ik niet lang na te denken,” zegt de bekende radio 2-DJ. “Naast mijn liefde voor muziek, ben ik ook weg van fietsen. Het begon vorig jaar met een blessure die me een week of twee op de bank thuis hield. Ik keek vol ontzag naar de Tour en kocht zonder enige ervaring een Trek Domane en nu zit ik al op zo’n 7000 kilometer! Fietsen is sportief en sociaal. Je bent altijd op avontuur en net als bij muziek kan ik niet meer zonder. Bij het maken van de Trek List heb ik me laten inspireren hoe ik zelf muziek luister terwijl ik fiets en dat gaat echt alle kanten op.”

 van