24-03-2016 - Windsurfen, Nieuws

Tricktionary 3

Voor veel windsurfers is het een soort bijbel: de Tricktionary. Tien jaar geleden kwam schrijver, bedenker en windsurfer Michael ‘Rossi’ Rossmeier met het eerste boek, in 2008 kwam deel twee uit en inmiddels legt hij de hand aan de voltooiing van de derde versie, die compleet nieuw is.

Rossi heeft voor het boek samengewerkt met een groot aantal surfcoaches om ervoor te zorgen dat de TR3 het meest complete naslagwerk over windsurfen ooit wordt. Nog meer tips, nog meer invalshoeken en nog meer ideeën om de 400+ moves en alle mogelijke variaties tot een goed einde te brengen. Om de gebruikservaring nog verder te verbeteren is de Tricktionary 3 bovendien nauw verweven met de TrickGenius web en mobiele apps.

Naast Rossi zelf hebben er de afgelopen jaren meer dan 30 andere riders meegewerkt aan de fotoshoots voor het boek, met onder meer Davy Scheffers, wereldkampioenen Gollito Estredo, Dieter Van der Eyken en Steven Van Broeckhoven en ook wave cracks als Victor Fernandez, Philip Köster, Graham Ezzy en zelfs de oude meester Robby Naish (met een stijlvolle off-the-lip natuurlijk).

Er is kortom alles aan gedaan om van Tricktionary 3 de grootste trukendoos ooit te maken. Omdat het zo’n ongelooflijk groot karwei is, is het nog niet duidelijk wanneer het boek precies uitkomt, maar elk nadeel hep ze voordeel: raad wanneer het boek in het Tricktionary magazijn aankomt en win mooie prijzen!

Tricktionary 3 publication challenge

 van