Specialized Turbo Como & Turbo Vado Special Edition

Maak kennis met de Turbo Vado en Turbo Como Special Edition van Specialized. Geïnspireerd door de verhalen van de Turbo Vado en Turbo Como rijders, zijn deze Special Editions ontworpen om de rijervaring te verbeteren. Ze zijn beschikbaar in twee exclusieve kleurstellingen.

Over de fietsen

Voortbouwend op de ongeëvenaarde veelzijdigheid en de prestaties van de Turbo Vado en de Turbo Como, hebben we belangrijke prestatieverbeteringen doorgevoerd, zodat het plezier en de verkenning niet stopt waar de stoep eindigt. Elke fiets is uitgerust met de nieuwe Pathfinder (Turbo Vado) of Sawtooth (Turbo Como) banden, verkrijgbaar in 700c met bruine zijwanden. Een premium verende zadelpen geeft deze unieke bouwwijze extra ondersteuning voor ruwere wegen en paden. Het rijden onder verschillende omstandigheden wordt daardoor comfortabeler.

Kleuren

De exclusieve kleuren zijn gebaseerd op de wereld om ons heen en richten zich op de interactie tussen natuur, wetenschap en technologie. Er is gekeken naar de kunst van Abalone om de natuurlijke schoonheid van parelmoer over te brengen. De prachtige en dynamische kleurbaan is technisch gezien een uitdaging om te ontwikkelen en ondersteunt onze voortdurende focus op materiaalinnovatie. Abalone is een zuivere kleur die gemakkelijk is voor het oog in een hectische en steeds veranderde wereld.

De kleur Brassy Yellow is geïnspireerd door de gloed van de zon met rijke aardetinten. Lichtgevend in de natuur, maar zeker niet helder, biedt deze kleur een natuurlijk geel met een laagdrempelige maar energieke toon.

Specialized Turbo Como

Specialized Turbo Vado 4.0 LTD


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down.

 van