26-10-2023 - Mountainbiken, Nieuws

Twee nieuwe Cube Stores geopend in Assen en Almelo

Oktober staat in het teken van nieuwe CUBE Stores. Deze maand opent CUBE Store Nederland twee gloednieuwe Stores, deze keer in Assen en Almelo! Om dat te vieren staan twee feestelijke openingen gepland met mooie openingsaanbiedingen, een e-bike testparcours, leuke winacties en heel veel gezelligheid. Op 14 oktober organiseerde CUBE Store Assen al een geslaagde openingsdag en op 21 oktober is het de beurt aan CUBE Store Almelo.

De nieuwe CUBE Stores bieden een uitgebreid assortiment aan van de nieuwste CUBE-fietsen, waaronder mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen en e-bikes. Ook is er een breed scala aan fietsaccessoires, kleding en onderdelen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel recreatieve fietsers als professionals te voldoen.

Voor fietsreparatie en -onderhoud kun je ook terecht in Assen en Almelo. De deskundige teams van fietsliefhebbers staan klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste fiets, het bieden van technische ondersteuning en het delen van waardevol advies.

CUBE Store Assen

De nieuwe CUBE Store in Assen bevindt zich in het goedbezochte winkelcentrum Cité. Met een winkeloppervlakte van circa 600m2 is het de kleinere van de twee nieuwe CUBE Stores, maar biedt toch een bijzonder ruim CUBE assortiment. De Store heeft een fijne mix van alle fietscategorieën, fietskleding en accessoires.

Store Manager Marjan is klaar om CUBE Store Assen tot een succes te maken: “In CUBE Store Assen vinden we het mooi om aan het begin te mogen staan van nieuwe fietsavonturen. We verwelkomen Assen en omstreken met open armen, en hebben de kennis in huis om iedereen aan de juiste fiets te helpen.”

De opening in Assen was afgelopen zaterdag een groot feest. Samen met omliggende winkels Mediamarkt en Voortman zijn de handen ineengeslagen om op vrijdag 13 oktober (met een officieel knipmoment) en zaterdag 14 oktober de nieuwkomers in winkelcentrum Cité onder de aandacht te brengen. Bij CUBE Store Assen waren op zaterdag handige onderhoudsclinics te volgen en mooie aanbiedingen te vinden. De winkel is die dag druk bezocht geweest en de eerste fietsen zijn al besteld.

Adres CUBE Store Assen:

 • Kroonwerk 5
 • 9401 BA Assen

Openingstijden:

 • Di – vr:             9:00 – 18:00
 • Za:                   9:00 – 17:00
 • Zo – Ma:          Gesloten

Zaterdag 21 oktober: opening CUBE Store Almelo

CUBE Store Almelo.jpg

De nieuwe CUBE Store in Almelo is gevestigd op de woonboulevard. Met ruim 1100m2 is de gloednieuwe winkel direct één van de grootste van de inmiddels negen Stores door heel Nederland. Hierdoor beschikt de showroom voor iedere fietscategorie een zeer ruim assortiment en is vrijwel iedere fiets direct te bezichtigen. Ook is het aanbod aan accessoires ruim, zodat ieder fietsavontuur compleet verzorgd van start kan gaan.

Store Managers Nick en Remco kunnen elkaar goed vinden in hun klantgerichte aanpak: “Wat wij graag doen is iedereen zo goed mogelijk helpen door écht de tijd te nemen voor persoonlijk advies, zodat iedere klant de perfecte fiets uitzoekt. Met een groot assortiment aan modellen staan er vast wat voor je tussen.”

De feestelijke opening van CUBE Store Almelo vindt plaats op zaterdag 21 oktober. Ook op deze dag zijn de allernieuwste CUBE e-bikes te testen op het testparcours, waaronder de nieuwe Longtail Hybrid en Cargo Trike Hybrid. Daarnaast zijn er voor iedere fietser mooie deals samengesteld en zijn er leuke prijzen te winnen. Iedereen is van harte welkom om dit grote feest samen met het nieuwe winkelteam te vieren.

Adres CUBE Store Almelo:

 • Woonboulevard 48
 • 7606 JA Almelo

Openingsfeest:

 • Datum: Zaterdag 21 oktober 2023
 • Tijd: 09:00 uur – 17:00 uur

Openingstijden CUBE Store Assen:

 • Di – vr:             9:00 – 18:00
 • Za:                   9:00 – 17:00
 • Zo – Ma:          Gesloten
 van