18-05-2012 - Kitesurfen, Nieuws

Twee ramvolle bioscoopzalen bij premiere Hidden Lines

De kiteboarders Langeree, Zoon en Jacobsen konden gisteren hun ogen niet geloven. Twee ramvolle bioscoopzalen in Pathé Scheveningen waren uitverkocht voor de premiere van de film Hidden Lines. Een kitefilm die zowel door kiteboarders als door liefhebbers van de sport enthousiast werd ontvangen. De formule was even simpel als doeltreffend: een reis naar Chili & de Caribische Samblas eilanden met de huidige wereldkampioen Youri Zoon, voormalig wereldkampioen Kevin Langeree en stuntman met een vlieger Nick Jacobsen.

[vimeo id=”40296891″]

De premiere was een waar feest voor de kiteboardsport. Het gaf een machtig gevoel om zoveel kiteboarders verenigd te zien om te kijken naar de trots van kiteboardend Nederland: Youri Zoon & Kevin Langeree. De mannen hebben er goed aan gedaan de Deense Nick Jacobsen mee op pad te nemen die de vrolijke noot in de film wist te brengen.

Nick Jacobsen was passend gekleed voor de premiere (Foto: Kevin Langeree FB)

 

We willen niet teveel verklappen van de film Hidden Lines, omdat je zelf zondag ook nog kan. In ieder geval heeft productiebedrijf Eyeforce uitgepakt met sfeervolle beelden, aerial shots, aktie van wereldklasse, stunts van hoog niveau en natuurlijk is er een blik met playboy bunnies opengetrokken om op de rug van de mannen mee te kiten. Sex, kites & three guys on the roll. Ga dat zien!

 

Ondertussen was het vanochtend al weer vroeg raak voor de courseracers en werd er een wedstrijd gevaren.

Uitslag vrouwen:

1. Nuria Goma
2. Jessica Sickinger
3. Katja Roose

 

Uitslag mannen:

1. Ricardo Lecesse

2. Rolf van der Vlugt

3. Julien Kerneur

 

Ondertussen is de volgende wedstrijd courseracen in volle gang en wordt het O’Neill Kiteboard Worldcup dorp klaargemaakt voor het optreden van Go Back to the Zoo vanavond. Tot zo!

 

Blijf Access volgen via Facebook en tot morgen!

 van