09-09-2011 - Surfen, Nieuws

Tweede stop Protest NK Surftour komt er aan

Volgende week is het eerst mogelijke weekend dat de tweede (en laatste) stop van de Protest NK Surftour wordt gehouden. Het evenement vindt plaats bij Hotzone in Wijk aan Zee (strand Noordpier – tussen Timboektoe en Aloha). Inschrijven kan nog.

De wachtdata zijn zaterdag 17 en zondag 18 september, zaterdag 8 en zondag 9 oktober en zaterdag 14 en zondag 15 oktober. Op de woensdag(avond) voorafgaand aan het betreffende weekend wordt bekend gemaakt of de wedstrijd al dan niet doorgaat.

Op zaterdag 17 september wordt de start van de wachtperiode (en in het beste geval de tweede stop) gevierd met een vette party in Hotzone. Op het programma staat o.a. de verfrissende reggae/ska/rocj van Offshore en Jump St. het kleine Nieuw-Zeelands muzikale broertje van Fat Freddy’s Drop en The Black Seeds.

Het kampioenschap bestaat uit de onderdelen Open Men, Open Women, Longboard Men, Longboard Women en Juniors.

Aan het einde van de dag wordt bekend gemaakt wie Nederlands Kampioen is geworden.

De Protest NK Surftour 2011 wordt gesponsord door kledingmerk Protest en Monster Energy. De vrijwilligers van de HSA organiseren het NK. Zij kunnen op de dag zelf nog een paar helpende handen gebruiken. Voor meer info michiel@hsa.nl

 

Uitgebreide informatie Protest NK Surftour 2011

Inschrijven kan nog

Deelname kost € 25,- per categorie, per wedstrijd. Je kan je inschrijven via het formulier op de HSA website. Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden op rekeningnummer 3127361 t.n.v. HSA, Den Haag o.v.v. HSA NK-tour 2011 / wedstrijdnaam en je eigen naam. Deelnemers ontvangen een t-shirt en goedgevulde goodiebag.

Party in Hotzone op zaterdag 17 september

Offshore speelt verfrissende reggae met ska en rock invloeden. Hun tweede plaat is eind vorig jaar uitgekomen en hun derde cd is onderweg, deze jongens timmeren hard aan de weg, en zij er klaar voor om de Hotzone te laten schudden op z’n grondvesten!

[youtube id=”SPoiIUDB-Mo” w=”615″]

Jump St is na Fat Freddy’s Drop en The Black Seeds het volgende muzikale export-porduct uit NIeuw Zeeland. Ze mixen en mashen: Tropico-Funk, Kwassa Kwassa, Afro-Jazz, Hip Hop & Raggea, met hun eigen Pacific twist, wat resulteerd in fresh ‘n’ freaky sounds. Muziek waar je niet meer op stil kunt zitten, check hun myspace. 

Sec Edit is een ras echte Amsterdammer met een wereld vibe, hij draait 50% eigen shizzle (twisted reggae en meer) en 50% van alles  wat ie lekker vindt:  Reggae, Funk, Jazz, Orchestra, 80’s en rock mixed-mashed hij aan elkaar.

Net terug uit Burningman festival (USA) komen de Les Pays Basstards naar de Hotzone. Waar deze gasten nou precies vandaan komen weet niemand, maar deze dokwerkers draaien als een malle mdrfckr. Iedere dansvloer die ze in Europa aandeden veranderde in een zwetende massa van heupwiegende, bilschuddende vrouwen en pogoënde jongens!

Open 21:00 uur. Aanvang 22:00 uur. Toegang gratis.

 

Helpende handen gevraagd

Het NK wordt georganiseerd door de vrijwilligers van de HSA. Om het evenement zelf gladjes te laten verlopen, zijn er nog enkele helpende handen nodig (opbouw, inschrijvingen, catering). In ruil voor je inzet ontvang je een dag vol vette surf, een T-shirt en goedgevulde goodiebag. Ben je op één of meerdere dagen beschikbaar om een paar uurtjes te helpen, neem dan contact op met michiel@hsa.nl

 

Resultaten eerste stop

Op basis van de resultaten van twee wedstrijden wordt de Nederlands Kampioen 2011 bekend.  De resultaten van de eerste stop op zaterdag 28 en zondag 29 mei  in Scheveningen:


Open Men
1. Jasper Meijsing (13.98)
2. Remi Petersen (13.85)
3. Pascal van der Mast (11.07)

Open Women
1. Merel van der Linden (12.70)
2. Dominga Valdes (11.10)
3. Martine Geijsels (8.73)

Longboard Men

1. Pascal van der Mast (14.77)
2. Julian van Vliet (11.93)
3. Ruurd Mosterd (11.23)

Longboard Women
1. Anne Paar (16.33)
2. Nienke Duinmeijer (13.37)
3. Suzanne Vermeer (8.83)

Junioren
1. Boris Feillon (17.10)
2. Joshua Groot (14.87)­­­­
3. Vincent Feillon (13.07)

 van