21-04-2013 - Surfen, Nieuws

Uitdagende condities tijdens de eerste stop van de NK Surftour 2013 in Domburg

Zaterdag 20 april vond de eerste stop van de NK Surftour 2013 plaats in Domburg. Alle voorspellingen wezen erop dat er mooie golven zouden gaan binnen rollen. Deze wedstrijd werd georganiseerd door de HSA in samenwerking met surf vereniging Rocky Point.

Een solide meter swell uit het noordwesten werd er van te voren voorspeld. Reden genoeg om de NK Surftour stop in Domburg afgelopen woensdag in goed overleg met Surfweer.nl een GO te geven.

Met als gevolg een mooie wedstrijd dag met voldoende swell en een fris side shore windje die de golven helaas niet cleaner maakte maar die zeker contestable condities opleverde. De wedstrijd verliep snel en er werden mooie scores gemaakt door de deelnemers.

Uitslagen:

Open Men:
1: Remi Petersen
2: Pascal van der Mast
3: Kaspar Hamminga

Open women:
1: Mirna Boelsma
2: Dominga Valdes
3: Martine Geijsels

Longboard Men:
1: Danny Bastiaanse
2: Michiel Six
3: Ruurd Mosterd

Juniors:
1: Tom Boelsma
2: Pepijn Tigges
3: Fabian Salawanej

Longboard Women:
1: Nienke Duinmeijer
2: Suzanne Vermeer
3: Martine Geijsels

NK Surftour stop 2 – Scheveningen
Met de eerste stop van de NK Surftour 2013 achter de rug is het alweer tijd voor de volgende stop in Scheveningen. De wachtperiode voor deze stop loopt van 4 t/m 26 mei. Het inschrijven voor deze wedstrijd of die daarna in Wijk aan Zee kan via www.nksurftour.nl. De kosten voor de deelname zijn 15 euro per stop per discipline en deze dienen vooraf te worden getaald..

Partners
Dit jaar wordt de NK Surftour ondersteund door Surfblend, Mariener en Atlantic Riders. Tevens wordt de veiligheid op de events verzorg door KNRM Lifeguards, die met een waterscooter de line-up voor hun rekening nemen. In samenwerking met Surfweer.nl gaan we er voor zorgen dat er elk event de beste golven komen!

 van