20-06-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Ultimate Ears introduceert de UE ROLL 2

Ultimate Ears introduceert de UE ROLL 2 en komt daarmee met een upgrade van zijn lijn met kleurrijke mobiele speakers. Met de introductie van UE’s, bouwt het merk voort op waar het in 2013 allemaal mee begon, de UE BOOM. Met zijn water- en vlekbestendige akoestische skin en stereogeluid in 360 graden veranderde UE de wijze waarop muziekliefhebbers met elkaar van muziek genieten. De UE Roll 2 beschikt over krachtiger geluid en een vernieuwd design.

Gemaakt voor je ultramobiele levensstijl

Of je nu lekker op het strand ligt te chillen of aan het fietsen bent, de UE ROLL 2 komt met je mee, waar en wanneer je maar wilt. De ultramobiele speaker levert 15 procent harder geluid dan zijn voorganger. Tegelijkertijd is het mobiele bereik van de UE ROLL 2 uitgebreid naar meer dan 30 meter, terwijl de speaker nog altijd hetzelfde, ovaalvormige design heeft. Met een gewicht van 250 gram biedt de UE ROLL 2 in vergelijking met zijn voorganger een speaker met meer geluid. Met het geluid van de UE ROLL 2 worden de ritjes op de fiets nog leuker dan ze al waren.

UE Roll2

 

Water- en valbestendig

De nieuwste speaker van UE is je ideale reisgenoot voor elk avontuur. Het elastische koord maakt deze toch al compacte en lichte speaker draagbaar en veelzijdig.  Maak ‘em vast aan je backpack, broek of fiets en je speelt je favoriete tunes waar en wanneer jij maar wilt. De UE ROLL 2 is waterproof (IPX7-gecertificeerd) en valbestendig. Daarmee is de speaker bestand tegen de wildste activiteiten.

https://youtu.be/8bxELSTvrOM

“Dankzij het elastische koord was de UE ROLL onze meest draagbare, handige, on-the-go speaker uit onze line-up”, zegt Tim Bosmans, Marketing Manager Benelux bij Ultimate Ears. “We zijn erg blij om met de UE ROLL 2 een verbeterde en nog krachtigere versie van deze speaker te presenteren. Zo gebruik je ‘hem bijvoorbeeld probleemloos onder de douche, in het zwembad of op je fiets. Naast zijn robuuste en ultramobiele karakter zorgen de verbeterde geluidskwaliteit en het grotere mobiele bereik ervoor dat je nog meer kunt genieten van je favoriete muziek op de plekken waar jij dat wilt.”

De UE ROLL 2 is binnenkort in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van 99,- euro. Voor meer informatie, ga naar www.ultimateears.com.

banner wielrenblad nieuwsbrief

 van