09-03-2016 - Kitesurfen, Nieuws

Ultimate Ears komt met speciale, limited edition Red Bull Schockwave Megaboom

Ultimate Ears en Red Bull bundelen hun krachten en brengen een speciale, limited edition draadloze draagbare UE Megaboom-speaker, de Red Bull Shockwave Edition. Deze editie is ontworpen in samenwerking met Music Academy van Red Bull.

Met deze samenwerking wordt ook tevens een lokaal partnership afgesloten tussen de Music Academy en UE. Dit betekent dat Ultimate Ears als officiële ‘music partner’ verbonden is aan de Nederlandse editie van het muziekevent; (RBMA) Culture Clash. Dit is een internationaal, rondreizend platform met festivals, exposities, lezingen en events. Deze muziek battle vindt trouwens plaats op donderdag 26 mei in Ahoy Rotterdam.

Bekende speaker in nieuw jasje
De speaker is ontworpen in de kleuren van Red Bull en levert het krachtige 360-graden geluid waar UE bekend om staat. Verder beschikt de mobiele speaker over de vertrouwde akoestische skin, die zowel waterproof (IPX7 gecertificeerd) als vlekbestendig is. Met een gewicht van minder dan 900 gram is de UE MEGABOOM uiterst draagbaar en je ideale partner voor spontane en harde feestjes, waar en wanneer je maar wilt. De speaker beschikt over een oplaadbare accu die tot 20 uur mee gaat en heeft een Bluetooth-bereik van 30 meter. Daarnaast kan het volume eenvoudig verdubbeld worden met een tweede UE MEGABOOM of andere UE-speaker via de draadloze Double Up-functie.

UE x Red Bull Music Academy (RBMA) Culture Clash
Tijdens dit muziekevent in Ahoy, Rotterdam battlen vier artiestencollectieven op vier verschillende podia om de gunst van het aanwezige publiek. Elke crew vertegenwoordigt een bepaald genre en tijdperk. Zij moeten elkaar in vier rondes zien af te troeven. Diegene die het meeste kabaal tot stand brengt en het muzikale hart van het publiek voor zich weet te winnen, gaat er met de overwinning en eeuwige roem vandoor. De decibelmeter, middenin Ahoy, zal uiteindelijk uitwijzen welk van de crews met de hardste sound en beats is gekomen. Meer over de RBMA Culture Clash vind je hier.

De Shockwave Megaboom-speaker is een gecombineerd product van Red Bull en Ultimate Ears en Red Bull zou Red Bull niet zijn als zij hun producten niet tot het uiterste testen. In onderstaande video is te zien hoe het Red Bull Racing Team de Megaboom tot het uiterste testen.

Voor meer nieuws check je ons op Facebook.

 van