11-07-2013 - Snowboarden, Nieuws

Uniek boardfestival zorgt voor sneeuwrecord aan zee

Na een groots verjaardagsfeest voor de tiende editie in 2012 rust het O’Neill Surf Skate Snow & Wake Fest niet op zijn lauweren. Het festival voor al wie boards lief heeft, is het langstlopende evenement uit de Belgische O’Neill stal. Maar wat ooit gewoon Skatefest noemde en nu een hele mond vol is, blijft zichzelf heruitvinden. Dit jaar kunnen snowboarders dankzij Snowbite eindeloos rondjes draaien aan een kabelbaan op het dikste pak echte sneeuw ooit op het strand. Niet alleen de beste snow- en skateboardende Beneluxers bekampen elkaar tijdens dit stevig spektakel maar iedereen kan voor een prikje van alle boardsporten proeven. De jongeren van vandaag zitten niet meer enkel in een surf- of snowkliekje, de wereld is een dorp en de multimediale duizendpoten zijn dagelijks met muziek, foto, kunst of andere sporten bezig. Daarom poot het creatieve collectief Kapow twee dagen hun basecamp in Blankenberge neer, een soort dag en nacht kunstenaarslab waar iedereen welkom is. Allen naar Blankenberge dus!

De jongeren van vandaag zitten niet meer enkel in een surf- of snowkliekje, de wereld is een dorp en de multimediale duizendpoten zijn dagelijks met muziek, foto, kunst of andere sporten bezig. Daarom poot het creatief collectief Kapow twee dagen hun basecamp in Blankenberge neer, een soort dag en nacht kunstenaarslab, een warm nest waar iedereen kan binnenwaaien en de creativiteit in alle richtingen uitvliegt.

Het O’Neill Surf Skate Snow & Wake Fest vult het hele vierkant tussen pier, zee, dijk en O’Neill Beachclub met het grootste evenement in het hoogseizoen aan de Belgische kust.

Mis dit spektakel niet!

 van