07-02-2013 - Surfen, Nieuws

Unieke Snow/Surf foto expo in Scheveningen 15 Februari

Sneeuw en surf vloeien in elkaar over in de Ongetemd winkel tijdens een unieke Snow/Surf foto expo van de fotografen Lodewijk Duijvesteijn en Ray Max op vrijdag 15 februari van 19.00 tot 23.00 uur.

Lodewijk Duijvesteijn  is als fotograaf al jaren actief in de sneeuw. Snowboarden is naast surfen al jaren zijn passie. Zijn fascinatie voor het surfen in de sneeuw komt onder andere samen in zijn beelden geschoten in Japan. Op deze plek onmoette hij ook de jongens van Moss Snowsticks. Maker van unieke snowboards die als geen ander het surfgevoel weten te vangen in een board.
Ray Max, is mede-eigenaar en oprichter van Ongetemd en al 20 jaar lang actief als surffotograaf. Zijn fascinatie voor de surf in Nederland heeft geresulteerd in talloze mooie sfeer, surfactie, en lineup platen die we kennen vanuit de bladen.


Tijdens deze unieke Snow/Surf expo in de Ongetemd winkel  zie je hun fascinatie samen komen. Er is ook de kans om de Japanse Moss Snowsticks te bewonderen. Tevens wordt een unieke Snow/Surf special van Ongetemd & Moss gepresenteerd. Dit alles buiten en binnen onder het genot van een biertje, een filmpje, een vuurtje en een winter BBQ. Puur voor de stoke. Er wordt gezorgd voor een aantal hapjes en drankjes. Maar neem vooral zelf ook iets mee voor de gezelligheid!

www.ongetemd.com

 van