06-06-2019 - Mountainbiken, Nieuws, Magazines

Up/Down #2 2019

Het tweede nummer van Up/Down ligt bij de abonnees alweer op de mat! In de aller nieuwste editie bezoeken onze redacteuren de heilige trails in Israël, vertellen we je de 5 beste lente trails en worden uiteraard de nieuwst bikes weer voor jou getest. Ben jij nog geen abonnee en ligt hij daarom nog niet op de mat? Bestel hem dan snel in onze webshop! Bekijk hier alvast een voorproefje van Up/Down #2 om alvast in de stemming te komen. Alvast veel leesplezier!

Travel Israël

“Denk als een kameel, rijd als een tijger en drink als een Viking.” Met deze woorden bereidt onze gids Maor ons voor op de hitte die ons te wachten staat in de Judea-woestijn. Kamelen kiezen altijd de weg van de minste weerstand. Kamelenpaden zijn bij uitstek geschikt voor mountainbikers, aangezien deze flowy en natuurlijk door het landschap lopen, geeft onze gids aan. Hij gaat er voor het gemak alvast vanuit dat we zullen rijden als tijgers…

Op zoek naar de meest kleurrijke lente routes

Het is weer lente! De doorgewinterde mountainbiker heeft natuurlijk niet stilgezeten en heeft modder, regen en (toch twee dagen) sneeuw getrotseerd om kilometers voor onze geliefde sport te maken. De elders overwinterende mountainbiker heeft misschien de zon opgezocht en buitenlandse trails onveilig gemaakt. Of je hebt binnen bij de verwarming zitten wachten tot de eerste krokussen zich weer lieten zien. Wie je ook bent, hoe goed je conditie ook is, hoeveel Netflix-series er nog op je wachten: het is lente en je hebt geen excuses meer om er niet op uit te gaan.

Rondje met Challenge MTB

Soms kan een treurige gebeurtenis mooie gevolgen krijgen, zoals dit ook bij André Deunhouwer (34) gebeurde. Wanneer zijn moeder overlijdt beseft André dat het leven te kort is om concessies te doen en hij besluit zijn passies meer ruimte te geven. De Dordtenaar is dan al bezig met het realiseren van video’s en wil hier meer tijd voor vrijmaken. Omdat hij zijn nieuwe inzichten ook een sportief tintje wil meegeven, besluit hij filmen met mountainbiken te combineren. Op dat moment staat zijn mountainbike-carrière nog in de kinderschoenen, maar niet voor lang.

Lees Up/Down

De nieuwste uitgave van UP/DOWN mountainbike magazine kun je nu al bestellen in de Soul Webshop en losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandel. Binnenkort is Up/Down #2 2019 ook beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Up/Down, ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Dan houd je bovendien ook meer tijd over voor je volgende tocht! 

Inhoud:

6. Voorwoord
8. Up/Dates
16. Getest – Trek Powerfly
20. Down/Load
22. Flowfysio – Power en stability
28. Getest – Canyon Neuron
34. Rondje met MTB Challenge
38. Up/Grades
48. How to – Langzaam en stabiel
54. Travel Israël
70. Getest – Cube Stereo Hybrid
76. Top 5 Lenteroutes
80. Tech – Pressure Prof
82. Downtime

 

 van