18-12-2018 - Mountainbiken, Nieuws, Magazines

Up/Down #5 2018

Jahoooor! Up/Down #5 is uit. In het allernieuwste nummer hebben onze redacteuren de trails ontdekt in Slovenie, worden de nieuwste bikes getest en nemen wij jou mee naar fantastische plekken in Wales. Ben jij nog geen abonnee en ligt hij daarom nog niet op het matje? Bestel hem dan snel in onze webshop! Bekijk hier alvast een voorproefje van Up/Down #5 om alvast in de stemming te komen. Alvast veel leesplezier en may the trails be with you!

Travel Slovenie

We zijn bij Up/Down al lang fan van de bestemmingen van Mountainbike Holidays. Door de jaren heen hebben we een flink aantal locaties mogen bezoeken die duidelijk het stempel ‘mountainbike-minded’ mogen krijgen. We dachten dus al wel het een en ander gezien te hebben, echter, na ons bezoek aan het Sloveense Ekohotel van BikeNomad blijkt maar weer dat ook wij nog steeds verrast kunnen worden.

FSA Bikepark

SFA bikepark is een dirtpark in Doetinchem. Er zijn lijnen te vinden voor verschillende niveaus, van een kindertrack tot een grote dubbel lijn een foampit en een pumptrack. Mocht je zelf niet in het bezit zijn van een geschikte fiets, je kan er een dirtbike of een BMX huren. Afgelopen september vierde SFA haar 10-jarig jubileum met een dikke jamsessie in het park. Tijd om eens terug te blikken op hoe het park ooit begonnen en gegroeid is.

Travel Wales

Wales zit een beetje in het verdomhoekje bij Up/Down. Na het zien van het zoveelste aldaar geschoten ubervette bikefilmpje weten we het zeker: de eerstvolgende bestemming wordt Wales. Maar dan meldt zich de concurrentie met langere trails, hogere toppen en beter weer, en hop, Wales zakt weer in de rangorde. Maar we hebben ons uitstelgedrag aangepakt en de knoop doorgehakt, Wales here we come!

Lees Up/Down

De nieuwste uitgave van UP/DOWN mountainbike magazine kun je nu al bestellen in de Soul Webshop en losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandel. Digitale uitgaven van Up/Down lees je natuurlijk in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Up/Down, ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Dan houd je bovendien ook meer tijd over voor je volgende tocht! 

Inhoud:

6. Voorwoord
8. Up/Dates
12. Getest: Trek Procaliber
16. Trails 2.0
22. Strandracer bouwen
28. UpGrades
36. Travel: Slovenië
48. FSA bikepark
52. Tijd voor cadeau’s
65. Getest: FATlab Squish
68. Getest Cube AMS 100
72. Travel: Wales
82. Coverstory

 

 van