05-06-2020 - Mountainbiken, Nieuws

UP/DOWN Cadeaupakket – Vaderdag

Vaderdag is natuurlijk een ideale gelegenheid om fietsende vaders, opa’s, stief- en schoonvaders te verwennen met een origineel vaderdagcadeau. Voor vaderdag hebben wij dan ook een speciaal UP/DOWN cadeaupakket samengesteld, bestaande uit 2 uitgaven van UP/DOWN mountainbike magazine en een paar fietssokken! Het ultieme geschenk voor een sportieve vaderdag bestel je in de Soul Webshop

Inhoud UP/DOWN Cadeaupakket 

Bestel het UP/DOWN cadeaupakket voor vaderdag en ontvang maar liefst twee uitgaven van UP/DOWN mountainbike magazine (t.w.v. €15,90) i.c.m. GripGrab Regular Cut Sock (t.w.v. €10,95) voor slechts €15,00 i.p.v. €26,85.

Op deze wijze ontvangt men UP/DOWN #1,2 2020 en een paar GripGrab Regular Cut fietssokken, verkrijgbaar in verschillende kleuren (Wit of Hi-Vis Yellow en beschikbaar in verschillende maten (maat S, L of XL zolang de voorraad strekt). Je kunt het UP/DOWN cadeaupakket extra voordelig bestellen in onze webshop.

MAATVERDELING Sokken 

De GripGrab Regular Cut fietssokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: Wit of Hi-Vis Yellow. De sokken zijn beschikbaar in onderstaande maten. Voor meer informatie kun je onze review terug lezen op de website van UP/DOWN & WIELRENBLAD. 

  • Maat S: 38 – 41   
  • Maat M: 41 – 44
  • Maat L: 44 – 47

 van