Up/Down#1 2021 is verkrijgbaar!

Je moest er even op wachten, maar vanaf vandaag ligt de nieuwe Up/Down bij je thuis en in de winkels. In deze editie nemen wij je onder andere mee naar bikepark Mook. Ook hebben we weer diverse fietsen mogen testen, waaronder de Canyon Stoic. Verder vertelt Eugen Uppelschoten van Bikeshop Amersfoort hoe je jouw fiets in topconditie houdt. Kortom, deze editie wil je niet missen! Ben jij nog geen abonnee en ligt hij daarom nog niet op de mat? Bestel de losse editie dan snel in onze webshop! Bekijk hier een voorproefje van Up/Down #1 2021 om alvast in de stemming te komen. Veel leesplezier!

Up/Down #1 2021

Bikepark Mook

Voor de oplettende mountainbiker is het geen nieuws meer, Nederland heeft er een prachtig bikepark bij. En wel in Mook, nabij Nijmegen. Nog sterker, als je de route van Mook rijdt ontkom je er niet aan. Op de voormalige afvalberg liggen twee en een halve track waar trail-minnend Nederland zich op kan komen vermaken. Uiteraard namen wij ook poolshoogte.

Schoonmaken voor profs

We vonden het tijd voor een herintroductie van de techniek-rubriek in Up/Down. Maar wat gaan we dan vertellen? Hoe je je vork demonteert en onderhoudt, je wielen van A tot Z in spaakt of hoe je je banden tubeless maakt? Online zijn legio prachtige video’s te vinden over uiteenlopende onderwerpen en wij zijn van mening dat we hier weinig zinvols aan toevoegen. Echter, Eugen Uppelschoten, fanatiek mountainbiker, Up/Down-affectionado en eigenaar van Bikeshop Amersfoort, kwam met een nuttige insteek: een bredere introductie in het geven van liefde aan de fiets. Zodoende lees je in de komende issues een toegankelijk en helder stappenplan om je fiets in topconditie te houden, zonder dat het te ingewikkeld wordt.

Cube Reaction Hybrid Performance 500

Met zijn zandkleur lijkt de Cube Reaction Hybrid Performance 500zo weggereden uit een Dessert Storm-missie. Ook de vorm van het frame draagt bij de stoere looks. De geometrie oogt neutraal, tegen het conservatieve aan. Goed, dit was onze eerste indruk toen we ‘m net zagen, wat vonden wij verder van

Inhoud

p. 6 Voorwoord
p. 8 UpDates
p. 18 #SnowBack
p. 22 Bikepark Mook
p. 32 UpGrades
p. 40 Behind The Trails
p. 44 Schoonmaken
p. 48 Getest – Specialized Stumpjumper
p. 54 Getest – Canyon Stoic
p. 64 Pompen
p. 66 Getest Cube Reaction Hybrid
p. 70 Stoppen of doorgaan?
p. 74 Travel – Dolemieten
p. 82 DownTime


De nieuwste uitgave van Up/Down kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Up/Down #1 2021 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van Up/Down magazineDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees!

 van