23-11-2016 - Snowboarden, Nieuws

Up North met O’Neill Benelux

O’Neill nodigt je met veel plezier uit op de première en release party van de nieuwe korte film ‘Up North’ op vrijdag 25 november om 20:00 in café Mama’s in Hotel Jansen, Amsterdam. In Taste snowboard magazine #2 2016 lees je een artikel over deze nieuwe film, word alvast abonnee zodat je voortaan geen verhaal meer mist! 

Voor deze film ging O’Neill samen met de Belgische skiër Reiner Cremens en de Nederlandse snowboarder Jeroen Smallegange op hike- en splitboardavontuur in Noorwegen. Geen alledaags skitripje maar buiten de gebaande wegen, freeriden en overleven in de wildernis en dat leverde mooie beelden op! 

Naast de filmvertoning zal er ook een foto-expositie van de snow trip worden gehouden en wordt er gezongen door o.a. Pat Smith. De foto’s worden te koop gesteld, waarvan de opbrengst gaat naar de stichting POW (Protect Our Winters).

Check hieronder alvast een teaser van deze film, om alvast in de stemming te komen voor dit gave event. Je kunt je aanmelden door vóór 18 november een RSVP te sturen naar noelle@backtobackpr.com.

O’Neill X Jeremy Jones 

In de video wordt de collectie uit de nieuwe O’Neill x Jeremy Jones collectie gedragen. Jeremy Jones, de pionier in het splitboarden, heeft deze collectie samen met O’Neill tot stand gebracht.

Jeremy, die bekend staat als high mountain freerider, weet als geen ander het belang van het dragen van de juiste snow wear en waar deze aan moet voldoen. Daarnaast is Jeremy een absolute durfal, avonturier en icoon binnen de ski- en snowboardwereld en dus is hij de uitgelezen persoon voor O’Neill om een samenwerking mee aan te gaan.

Wil je het zelf iets minder heftig aanpakken deze winter, maar er wel heerlijk warm en professioneel bijlopen op de piste? Dan is deze collectie een dikke aanrader!

 van