04-05-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Update compact fietsmerk van Hartje

Er is meer nieuws over het nieuwe compact fietsmerk van Hartje!

15 april lanceerde Hartje de bekendmaking van een compleet nieuw compact fietsmerk. Dat nieuwsbericht lees je hier. Met dit nieuwe merk wil men niets minder dan een groot succes worden in het steeds groter wordende segment van cargobikes en compacte fietsen. Het merk is een aanvulling op het indrukwekkende portfolio van Hartje, dat al bekend is van merken als VICTORIA, CONWAY, CONTOURA en TERN, maar ook van het accessoiremerk CONTEC en vele andere fietsmerken.

Nadat de details in het laatste persbericht nog volledig in het ongewisse waren, presenteerden zij gisteren officieel de merknaam in de nieuwste video op hartjesneueskompaktrad.de. HARTJE’s Creative Director Christoph Reiprich geeft inzicht in het ontwikkelingsproces van het merkontwerp. Tot de complete LIVE-presentatie op 18 juni 2021 zullen er nog drie video’s zijn over de oprichting van het merk. De video is in het Duits maar kan automatisch ondertitelt worden naar het Engels.

”De naam matcht exact met wat hartje wil uiten met het merk. Samengevat in drie woorden: eenvoud, ruimdenkend en compact.”

HARTJE Creative Director Christoph Reiprich
Qio Hartje

Bekijk het Instagram en facebook kanaal voor alle updates.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van