Update Mitsubishi Motors NK Surftour 2020

Ondanks dat er momenteel geen wedstrijden gesurft worden is er toch volop beweging rond de Mitsubishi Motors NK Surftour. NK Surftour gaat er van uit dat de wedstrijden in september plaats kunnen gaan vinden, en maken van deze periode gebruik om de tour nog mooier neer te gaan zetten!

NK surftour 2020 data

Nieuwe data wachtperiode

Om tot nieuwe data te komen heeft de NK surftour flink wat lopen schuiven, maar onderstaand schema is de definitieve versie. Er wordt momenteel gewerkt aan een covid-19 protocol om de wedstrijd veilig te kunnen organiseren. 

De nieuwe wachtperiode geldt voor Scheveningen en Texel. De eerste stop vindt plaats in Scheveningen en zodra deze geweest is, worden de overige data gebruikt voor Texel. De nieuwe data zijn:

  • 5 en 6 september
  • 12 en 13 september
  • 19 en 20 september
  • 26 en 27 september
  • 3 en 4 oktober

De wedstrijddagen van de finale in Frankrijk zijn op 17 t/m 20 november. Aankomst in Vieux Boucau is tussen 14 en 16 november en vertrek is op 21 november.

Meer informatie? Klik hier


Voor meer surf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL Magazine en volg ons op Facebook en
Instagram!

 van