22-03-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Update Performance Heren Wielerkleding van SHIMANO

Zeg hallo tegen wielerkleding die ver boven zijn klasse uitstijgt

Beginnende fietsers krijgen de beste start met Shimano’s Road Performance collectie. Shimano heeft zijn wielerkleding voor op de weg gerestyled met opwindende Japans geïnspireerde ontwerpen, prof-bewezen stoffen en onmisbare functies voor een aantrekkelijke prijs. Zeg hallo tegen de nieuwe lijnen Breakaway, Aerolite en Team.

Krijg de beste start

Met het nieuwe assortiment heeft Shimano leuke en functionele kleding ontwikkeld voor nieuwkomers tot doorgewinterde renners tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Breakaway-, Aerolite- en Team-lijnen zijn ontworpen rond het concept dat kleding comfortabel moet zijn, zelfs als de renner het maximale uit zijn rit haalt. De kleding biedt optimale prestaties, functionaliteit, comfort en stijl voor mensen die nieuw zijn in de wielersport. Het is het perfecte welkom om te gaan fietsen.

De race-geïnspireerde ontwerpen van de Team-lijn bewijzen dat entry-level-kleding niet saai hoeft te zijn. Een vergevingsgezinde pasvorm laat nieuwe renners genieten van de vrijheid van fietsen. De stoffen zijn ademend en sneldrogend en bieden overdag UV-bescherming en reflecteren ‘s nachts voor een optimale zichtbaarheid. De achterzakken bieden voldoende opbergruimte om alle benodigdheden op te bergen zonder door te zakken of omhoog te kruipen.

Sportieve prestaties voor ambitieuze rijders

Meer competitieve en serieuze rijders die hun prestaties willen verbeteren op langere, snelle ritten, zullen door de Breakaway- en Aerolite-lijnen van Shimano worden aangesproken.

Beide collecties helpen wielrenners droog, koel en comfortabel te blijven terwijl ze meer kilometers maken met nauwsluitende pasvormen, betere aerodynamica en technische combinaties van stoffen.

Eersteklas prestaties zijn niet de doodsteek voor persoonlijkheid. Er goed uitzien en je goed voelen, gaan hand in hand met de Breakaway- en Aerolite-lijnen, met strakke, unieke ontwerpen die uitermate functioneel zijn.

De Breakaway-koersbroek heeft bijvoorbeeld een Performance 8 zeem voor naadloos comfort, een brede grijpband en mesh-bretelopeningen om het vochtbeheer en de ventilatie te optimaliseren. Het wordt geleverd in vier kleurstellingen die passen bij de Breakaway-shirts voor een complete look. Ooit waren we allemaal beginners, met deze reeks hoopt Shimano dat veel rijders worden gemotiveerd om allemaal gepassioneerde wielrenners te worden. Met deze collectie verwelkomt Shimano meer fietsers in deze prachtige sport en moedigt hen aan om in stijl hun prestaties te blijven verbeteren.

De nieuwe Breakaway-, Aerolite- en Team-lijnen van Shimano liggen vanaf eind februari 2021 in de winkels.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van