03-06-2014 - Mountainbiken, Nieuws, Magazines

Up/Down #2 2014

Het is zover, Up/Down #2 is uit! Alle abonnees kunnen de nieuwste uitgave weer op de deurmat verwachten. Het tweede nummer heeft de subtitel ‘op avontuur’ meegekregen en zoals je van ons gewend bent zit dit nummer weer boordevol afwisselende artikelen. 

Zo is men afgereisd naar Bali voor een uitgebreide travelstory en is er uiteraard weer aandacht voor de Bucket Trail en de Antiroute XL. Daarnaast is er een rondje gefietst met Dorian van Rijsselberghe en ook de updates en upgrades kunnen in dit nummer natuurlijk niet ontbreken. Maar er is nog veel meer dus lees hem snel en ga vooral zelf eropuit!

Bekijk hier alvast een preview, voor een impressie van de tweede Up/Down uit 2014. Zoals je ziet kan je deze Up/Down niet missen! Word snel abonnee zodat je alle toekomstige uitgaven van Up/Down ook als eerste thuis bezorgd krijgt. Daarnaast kan je uiteraard ook terecht in de webshop om losse nummers te bestellen. Hier kun je ook alle andere nummers van Up/Down terug vinden als je deze nog niet gelezen hebt.

[ hana-code-insert ] 'UpDown 2 – preview' is not found

Inhoud: 4. Voorwoord 6. Up/Dates 10. Travelstory – Bali 18. I love Hardtails: Cube Elite SHPC 20. Up/Down’s grote trailbike test 36. Een rondje fietsen met.. Dorian van Rijsselberghe 40. Up/Grades 44. Antiroute XL 50. Marktoverzicht: demperpompen 54. Op avontuur met de trailhunters 58. Klussen met kijkers: Trek Remedy 60. Gallery 62. Magura op Mallorca 66. Wielen bouwen 74. Bucket Trail 82. Down/Time

 van