28-05-2018 - Mountainbiken, Nieuws, Magazines

Up/Down #2 2018

Onze abonnees ontvangen het magazine deze week als eerste op de deurmat. Het gloednieuwe magazine is vervolgens vanaf volgende week ook verkrijgbaar in de betere boekhandel.

Zoals altijd is ook deze uitgave er weer een die je zeker niet mag missen. Up/Down #2 staat natuurlijk weer boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de mountainbikewereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen.

Losse uitgaven van Up/Down zijn dus verkrijgbaar in de boekhandel, maar kun je uiteraard ook eenvoudig bestellen in onze webshop. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Up/Down en ontvang alle nummers in je brievenbus!

In dit nummer onder andere:

Travel: Herfst in de Pyreneeën

Bij sommige afdalingen krijg je een korte briefing, zoals “this one is a bit exposed so if you don’t watch out you can die” en “there’s a steep doable section, judge for yourself, don’t be ashamed to walk there”. En dit herhaalt zich tot de dag om is.

Vorarlberg

Terwijl we onze koffers inpakken kijken we om het uur op de Weeronline voor de actuele voorspellingen. Het is oktoberen hoewel de vooruitzichten voor onze reis naar het Oostenrijkse Vorarlberg er goed uitzien weten we ook dat er de afgelopen weken flink wat sneeuw is gevallen. Terwijl wij juist op zoek zijn naar stoffige trails lag er vorige week nog een dikke witte deken over dit gebied. We nemen geen risico en pakken naast korte broeken ook thermokleding in. Een gewaarschuwd mens…

TRAILBIKE TEST 2018

Gevuld met bikes, tools, kleding en helmen, cameraspul en vijf stuiterende redactieleden.

Waarin er al druk gespeculeerd wordt over de verschillende bikes, trails en het weer. Want, de Up/Down trailbiketest blijft het meest geliefde tripje van de redactie. Dat is ook wel logisch, wanneer krijg je nu de kans back-to-back verschillende bikes te rijden en te voelen wat nu precies deze bike tot een topbike maakt.

Meer lezen?

Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word voor het gemak abonnee en ontvang alle nummer lekker thuis op je deurmat. Vanaf dinsdag is het ook mogelijk om het nieuwste nummer van Up/Down, die eventueel aan je voorbij zijn gegaan ben je nog niet thuis maar wil je wel al magazine lezen? Dan kun je ook het digitale magazine in onze Soul Kiosk App bekijken!

 

 

UP/DOWN blog: hét blog voor en door mountainbikers

Naast het mountainbike magazine UP/DOWN, geniet je online van het UPDOWN mountainbike blog. Dit blog wordt beheerd door de makers van UP/DOWN, die net als jij maar wat graag op de mountainbike stappen. Een magazine en blog voor en door mountainbikers dus! Hier vind je alles over mountainbiken: zoals informatieve artikelen en nieuws tot inspirerende verhalen, tips & tricks, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Mountainbikenieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, check je onze nieuwspagina, hier verzamelen we al onze blogs over aankomende mountainbike gadgets, mountainbike events, mountainbike producten, mountainbike magazines, tips en tricks, trainings schema’s voor mountainbikers en ook advies over fietsvoeding en duurtesten en nog veel meer. Alles wat nieuw is op het gebied van mountainbiken lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van het nieuwste mountainbike magazine van UP/DOWN.

Tips & Tricks voor het mountainbike

Vraag jij je wel eens af wat je kan doen tegen de hongerklop? Wat voor voeding en training je nodig hebt om beter te kunnen presteren op de mountainbike? Of wat koffie en bier kan doen aan je conditie en herstel? Wil je fitter worden op de fiets of heb je bepaalde of een veel voorkomende fietsblessures? Of wil je gewoon simpelweg je techniek verbeteren? En waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe mountainbike of andere accessoires voor op de mountainbike? Het antwoord op deze, en nog veel meer, vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere mountainbiker

Zit je even niet op de mountainbike, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van mountainbiken tot de zithouding op en het afstellen van jou fiets. En van de mooiste trails op je fatbike of op je enduro bak, of het diepgaande artikelen over je mountainbike held of je favoriete mountainbike parcours. Ook de mooiste reisverhalen over mountainbiken in de Alpen of de Ardennen komen aan bod.

UPDOWN online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van UP/DOWN? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je pricies wat je in de nieuwste editie van UP/DOWN mountainbike magazine kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van UP/DOWN? Dan kun je de (digitale of geprintte) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je UP/DOWN altijd als eerst op de mat ontvangt!

 van