28-05-2018 - Mountainbiken, Nieuws, Magazines

Up/Down #2 2018

Onze abonnees ontvangen het magazine deze week als eerste op de deurmat. Het gloednieuwe magazine is vervolgens vanaf volgende week ook verkrijgbaar in de betere boekhandel.

Zoals altijd is ook deze uitgave er weer een die je zeker niet mag missen. Up/Down #2 staat natuurlijk weer boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de mountainbikewereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen.

Losse uitgaven van Up/Down zijn dus verkrijgbaar in de boekhandel, maar kun je uiteraard ook eenvoudig bestellen in onze webshop. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Up/Down en ontvang alle nummers in je brievenbus!

In dit nummer onder andere:

Travel: Herfst in de Pyreneeën

Bij sommige afdalingen krijg je een korte briefing, zoals “this one is a bit exposed so if you don’t watch out you can die” en “there’s a steep doable section, judge for yourself, don’t be ashamed to walk there”. En dit herhaalt zich tot de dag om is.

Vorarlberg

Terwijl we onze koffers inpakken kijken we om het uur op de Weeronline voor de actuele voorspellingen. Het is oktoberen hoewel de vooruitzichten voor onze reis naar het Oostenrijkse Vorarlberg er goed uitzien weten we ook dat er de afgelopen weken flink wat sneeuw is gevallen. Terwijl wij juist op zoek zijn naar stoffige trails lag er vorige week nog een dikke witte deken over dit gebied. We nemen geen risico en pakken naast korte broeken ook thermokleding in. Een gewaarschuwd mens…

TRAILBIKE TEST 2018

Gevuld met bikes, tools, kleding en helmen, cameraspul en vijf stuiterende redactieleden.

Waarin er al druk gespeculeerd wordt over de verschillende bikes, trails en het weer. Want, de Up/Down trailbiketest blijft het meest geliefde tripje van de redactie. Dat is ook wel logisch, wanneer krijg je nu de kans back-to-back verschillende bikes te rijden en te voelen wat nu precies deze bike tot een topbike maakt.

Meer lezen?

Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word voor het gemak abonnee en ontvang alle nummer lekker thuis op je deurmat. Vanaf dinsdag is het ook mogelijk om het nieuwste nummer van Up/Down, die eventueel aan je voorbij zijn gegaan ben je nog niet thuis maar wil je wel al magazine lezen? Dan kun je ook het digitale magazine in onze Soul Kiosk App bekijken!

 

 

 van