09-10-2012 - Mountainbiken, Nieuws

Up/Down op de Bikemotion 12-14 oktober Jaarbeurs Utrecht

Dit weekend is het weer tijd voor de BikeMotion. Vier hallen van de Jaarbeurs in Utrecht staan helemaal vol met de nieuwste mountainbikes & accessoires voor het nieuwe seizoen. Up/Down is hier bij met een foto expositie en een launch party.

Up/Down 69 – launch party vrijdag 12 oktober
De BikeMotion staat natuurlijk volledig in het teken van het nieuwste mountainbikemateriaal van het komende seizoen. Om jullie in deze jungle van producten wegwijs te maken presenteren wij met trots de Up/Down 69; een lijst met de beste 69 mountainbikeproducten die we tot nu toe zijn tegengekomen en jou gegarandeerd meer quality time met je fiets zullen bezorgen!

Reden genoeg voor een feestje wat ons betreft! Daarom nodigen we al onze lezers, facebookvrienden, adverteerders en wie we vergeten op te noemen uit om langs te komen op onze stand op vrijdagavond 12 oktober vanaf 19:00 en een Corona mee te drinken. Zoals altijd hebben we plenty in stock dus dat wordt met de trein naar huis!

Up/Down foto expositie
Speciaal voor jullie hebben we de spectaculairste foto’s van de afgelopen twee jaar uit Up/Down verzameld en deze levensgroot afgedrukt. Kom tot rust op de Up/Down stand met een hapje en drankje en geniet van de mooiste mountainbike foto’s uit de magazines. En heb je altijd al een keer op de cover van Up/Down willen staan? Tijdens deze beurs krijg je daarvoor de kans!

Je vindt de Up/Down stand achterin hal 12 op het activiteitenplein.

 

 van