14-08-2017 - Mountainbiken, Nieuws

Review: SKS Airworx Plus 10.0 – die wil jij toch ook?!

Deze Airworx is de grote broer van de Airworx 10.0. De metalen vloerpomp is een stuk langer dan zijn kleine broertje, waardoor je dus per slag een stuk meer lucht in je banden pompt. Wij kregen er onze wielen en banden zelfs tubeless mee, maar dat kan natuurlijk ook aan de strakke passing hebben gelegen.

De pomp heeft een vrij accurate drukmeter en een bleed-ventiel, waardoor je je banden redelijk exact op de juiste druk kunt krijgen. De pomp oogt solide en voelt tevens zo aan. Het lange snoer werkt prettig, ook als je fiets op zijn kop staat. Uiteraard geschikt voor alle ventielen. Er wordt zelfs een nippel meegeleverd waarmee je luchtbedjes en strandballen kunt oppompen.

‘‘Geen poespas, gewoon een pomp met alle essentiële functies die snel pompt’’ – Harm

Prijs: € 54,99
www.sks-germany.com

WIL JIJ DE SKS AIRWORX PLUS 10.0?

Yes, we mogen weer wat weggeven! Deze keer kun je in het bezit komen van deze Airworx Plus 10.0, zodat jij ook op zowel stranddagen als fietsdagen de held kunt uithangen. Vertel ons jouw verhaal waarbij jij ontzettend baalde geen goede pomp bij de hand te hebben en wie weet krijg jij deze Airworx van ons! Je kunt onderaan dit artikel reageren, via de Facebook-pagina van Up/Down, of stuur een mail naar info@soulonline.nl

 van