26-07-2017 - Mountainbiken, Nieuws

Review: Schort Muc-Off

Een schort? Zeker, maar dan niet die van je moeder, zo eentje met bloemen en een kanten randje. Dit is een mannenschort. Sorry dames, het is echt zo. Je trekt ‘m aan alsof je jezelf in een klimtuig hijst, hij is zwart en is gemaakt van stug materiaal.

Het is verstelbaar met mannelijke gespen en heeft vierkante vakken aan de voorzijde. In al onze hebberigheid hebben we dit schort aangevraagd bij Muc-Off. Eenmaal aangetrokken gebeurde er iets. Er ging klaarblijkelijk geklust worden. Net als dat je je sportkleding aanhebt en dan besluit te sporten, omdat je er toch al op gekleed bent.

Eigenlijk was het plan de fiets even van modder te ontdoen en van wat smeermiddelen te voorzien. Maar nadat dit gebeurd was, hebben ook de andere mtb’s een klein onderhoudsrondje gehad. En terwijl je toch bezig was, ook de wegracer even meegepakt. Welja, ook de fietsen van de kids even nagelopen, eindelijk dat zadeltje wat hoger gezet en die bel gemonteerd die er al een maand lag. Als laatste ook de bakfiets van je vrouw even meegenomen. Het was eigenlijk jammer dat er niet meer te doen viel.

Prijs: € 34,95
www.muc-off.com

 van