Urban Arrow introduceert voor het eerst een nieuwe kleur

Urban Arrow is al meer dan 12 jaar toonaangevend in de productie van elektrische bakfietsen. Nu introduceert het Nederlandse merk voor het eerst sinds de oprichting een nieuwe kleur in de populaire Family-lijn, met de lancering van de Urban Arrow Family Green. Met deze nieuwe kleur kunnen fietsers op een kleurrijke manier hun kind(eren) en andere kostbare bezittingen vervoeren, terwijl ze nog steeds genieten van het vertrouwde comfort tijdens hun milieuvriendelijke rit. De Urban Arrow Family Green is verkrijgbaar via lokale dealers.

Urban Arrow


Voor het eerst in de geschiedenis van Urban Arrow, brengt het merk een nieuwe kleur uit. De Urban Arrow Family Green is een speelse, groene variant van de Family-bakfiets, het favoriete vervoersmiddel van veel gezinnen. De nieuwe kleur is een opvallende toevoeging aan de bestaande Family-lijn, die tot voorheen alleen in zwart en wit verkrijgbaar was. De groene tint geeft een verfrissende uitstraling aan de bakfiets, die daarmee een echte eyecatcher in het straatbeeld is. Het nieuwste ‘familielid’ is voorzien van alle vertrouwde kenmerken van de Urban Arrow-bakfiets, zoals de hoogwaardige kwaliteit, het comfort en het gemak.

Elektrische bakfiets voor de groene generatie

De straten kleuren groen, letterlijk en figuurlijk. In de huidige wereld waarin duurzame keuzes steeds meer centraal staan, horen elektrische bakfietsen bij een moderne en milieubewuste levensstijl. Urban Arrow beweegt mee met deze veranderende wereld door de introductie van de groene trendkleur. Het is meer dan alleen een esthetische keuze; Urban Arrow sluit zich aan bij de beweging naar een duurzame, groene toekomst. Bovendien heeft de natuurlijke kleur groen een positieve invloed op onze gemoedstoestand. Het roept gevoelens van rust, balans en vernieuwing op.

Urban Arrow
Urban Arrow

Nog soepelere rit dankzij nieuwe innovatie

Naast de introductie van een nieuwe kleuroptie in het assortiment, doet Urban Arrow ook een belangrijke upgrade in de Family Green Performance Plus-modellen: het Enviolo AutomatiQ-systeem. Dit systeem tilt automatisch schakelen naar een hoger niveau, zodat fietsers nooit meer na hoeven te denken over het schakelen van de versnellingen. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een nóg soepelere en aangenamere rijervaring, of het nu gaat om een ritje door de stad of een avontuurlijke tocht. Ook zijn de bakfietsen van Urban Arrow nu standaard voorzien van de slimme Connected+ technologie, waardoor ze bij aankoop al beschermd en verzekerd zijn tegen diefstal.

Urban Arrow


De Urban Arrow Family Green is nu beschikbaar voor de uitvoeringen Active Plus, Performance Essential en Performance Plus. Prijs: vanaf € 5.699,-. Vind een lokale dealer via de website.

Over Urban Arrow

Sinds 2011 is Urban Arrow een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van elektrische bakfietsen met ruim 700 erkende dealers en meer dan 100.000 verkochte bakfietsen wereldwijd. Het doel van Urban Arrow is om een blijvend verschil te maken in stedelijke mobiliteit. Het brede productassortiment van Urban Arrow wordt gekenmerkt door een grote veelzijdigheid, een constant hoge kwaliteit en superieur rijcomfort. Urban Arrow produceert elektrische bakfietsen voor gezinnen en bedrijven.

 van