18-06-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Maak kans op de Uvex Variomatic fietsbril

Je bent lekker aan het wielrennen en opeens schuiven de wolken voor de zon, waardoor je zonnebril voor minder zicht zorgt. Herkenbaar? Hoe handig zou het zijn als de lenzen van je fietsbril automatisch meekleuren met de weersomstandigheden? De Variomatic technologie van Uvex maakt dit mogelijk! Maar de Uvex Sportstyle 109 Vario biedt nog meer, en jij kunt dit in de praktijk ervaren door mee te doen aan onderstaande winactie. 

Winactie
Wij mogen van Uvex twee exemplaren van de Variomatic weggeven, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om te rijden met een Uvex Variomatic fietsbril. Om kans te maken op een exemplaar hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag:

In welke situatie denk jij optimaal gebruik te kunnen maken van de Uvex Variomatic?

Laat jou antwoord achter in de Facebook-comments onderaan de pagina en misschien rij jij voortaan met een Uvex Variomatic. Laat hieronder een reactie achter om kans te maken op een gloednieuwe fietsbril. De leukste reacties worden beloond met een nieuwe Uvex Variomatic.

Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mail sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel even dat het om de Variomatic prijsvraag gaat.

Variomatic

Zoals je van Uvex gewend bent, biedt ook de Sportstyle 109 Vario 100% bescherming tegen schadelijke UVA, UVB en UVC straling. De naam ‘Uvex’ staat niet voor niks voor ‘ultraviolet excluded’. De zachte comfortabele nose pads zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl de optimale ventilatie het beslaan van de lenzen voorkomt. Voor meer informatie en specificaties kun je terecht op de website van Uvex.

Zonnig, bewolkt of regenachtig, de Uvex Variomatic technologie zorgt automatisch voor de perfecte tint. Schijnt de zon, dan kleuren de lenzen van de Sportstyle 109 Vario donker. Is het bewolkt, dan zijn de lenzen van de bril juist helder. Met de Sportstyle 109 Vario van uvex heb je altijd optimaal zicht!

 van