Vacature voor ervaren monteur bij Bikeshop Amersfoort

Ben jij een kundige fiets monteur met relevante ervaring en heb je een passie voor fietsen? Bikeshop Amersfoort heeft een vacature en zoekt per direct een topper die graag kwaliteit levert en het belangrijk vindt dat fietsers optimaal kunnen genieten van perfect werkend materiaal. Ben jij die topper? Grote kans dat er een mooie baan voor je in het verschiet ligt.

Vacature Bikeshop Amersfoort

Bikeshop Amersfoort zegt het volgende over de vacature:

Wat tref je hier aan? Een open en dynamische werkvloer, leuke klanten en een enthousiast team. Super veelzijdig werk en alle ruimte om “je ding”  te doen met prima condities! 

Bij de Bikeshop bedienen we uiteenlopende fietsers, van iemand die naar z’ n werk fietst op een speedpedelec tot (top)sporters die de lat hoog leggen met hun racefiets of (e)mountainbike. Zij hebben een ding gemeen: ze hechten waarde aan een betrouwbare fiets die lekker fietst en waar niet snel iets mee is. Die zekerheid bieden wij ze met veel plezier.

Binnen de veelzijdigheid van ons assortiment heeft elke monteur naast het allround werk zo zijn specialiteiten/voorkeur om mee te werken. Dat zetten we graag optimaal in zodat elke monteur het beste tot z’n recht komt en klanten maximaal tevreden zijn. We vullen het team graag aan met een “stevige” collega. Een die blij wordt van werken met mooie merken zoals ons eigen merk Sterck en de merken Specialized, Cube, Santos, Urban Arrow, Bakfiets.nl, Brompton, Trek en Cortina. Klinkt dit als als muziek in je oren? Kom dan vooral solliciteren! Stuur een motivatie mail met je relevante ervaring naar eugen@bikeshop.nl of neem gerust telefonisch contact op over de vacature. 

Namens team Bikeshop AmersfoortEugen Uppelschoten, 033-4651321

Dus wie weet vul jij deze vacature en sta jij binnenkort op de werkvloer van één van de mooiste winkels van Amersfoort.

 van