10-06-2022 - Windsurfen, Nieuws

Vaderdag actie Motion

Ben jij nog op zoek naar een tof cadeau voor windsurfers? Wij hebben het perfecte Vaderdag cadeau voor alle vaders, stiefvaders, opa’s die graag op de plank staan! Of bestel het Motion cadeaupakket hier gewoon als leuke verrassing voor jezelf of andere kite liefhebbers!

De twee laatste uitgaven van Motion (t.w.v. €19,90) + een paar Mizu M8 drinkfles (t.w.v. €19,95) voor slechts €15,00 i.p.v. €39,85. Dit gave cadeaupakket is hier verkrijgbaar in de Soul Webshop!

Zo kan hij tussen zijn surfsessies zijn zoute snor afspoelen, en na het windsurfen lekker ontspannen met een tof windsurf magazine waardoor hij alvast stoked is voor zijn volgende sessie! Hydrateren kun je leren, dus met dit sportieve Vaderdag cadeau sla je de (surf) plank sowieso niet mis! Veel leesplezier! Klik hier om te bestellen.


Voor meer Windsurf nieuws, windsurfen, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu Windsurf magazine en word abonnee van Motion en volg onop Facebook en Instagram!

 van