01-11-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Valle d’Aosta: Alleen maar pieken

Psychologen, coaches, yogaleraressen en andere wijsgeren des levens zijn het altijd over een ding eens: je kan niet altijd alleen maar pieken. Jawel, wat een onzin! Ze zitten er helemaal naast. Wij waren drie dagen in Aosta en hadden alleen maar highs, nul lows, niets anders dan pieken!

We beginnen met een disclaimer. De afgelopen vijf jaar hebben we Aosta al driemaal bezocht en beschreven. Vind je dat we in de herhaling vallen? Nou, uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders het liefst reisprogramma’s kijken en reportages lezen van vakantiebestemmingen waar ze al eens geweest zijn. En wij altijd maar denken dat we deze verhalen maken om ons publiek te inspireren en te motiveren voor het onbekende. In elk geval, mocht je ons in de herhaling vinden vallen met ‘alweer’ een verhaal over Aosta, dan is er maar een oplossing. Ga als de wiedeweerga die kant op en bedank ons later!

Wij willen onze lezers altijd zo goed mogelijk meenemen in ons verhaal en daardoor hebben wij besloten onze trip te filmen en deze beelden te gebruiken om jullie al het moois te laten ervaren zoals wij dat hebben gedaan. Uiteindelijk hebben wij de mooiste beelden uitgezocht die het beste onze reis samenvat. Het resultaat check je hieronder!

Ben je nu benieuwd naar het verhaal achter de beelden en wil je het komende nummer van Up/Down zeker niet missen? Bestel hem dan in onze webshop of wordt voor het gemak abonnee en ontvang het nieuwste nummer thuis op de deurmat.

Word-abonne---banner---UpDown

 van