30-11-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Van Nicholas lanceert nieuwe website

In lijn met de eerder aangekondigde ‘Clicks and Bricks’ strategie, lanceerde Van Nicholas op 25 november de nieuwe website van Van Nicholas.

Uiteraard wordt de volledige collectie Titanium racefietsen, toerfietsen en mountainbikes in detail gepresenteerd. Met de online configuratietool MY Van Nicholas Designer biedt de website de consument de mogelijkheid om zijn of haar droomfiets te selecteren, optimaliseren en bestellen. 

“Bij de ontwikkeling van onze nieuwe website lag onze focus op gebruiksvriendelijkheid”, aldus Ralph Moorman, General manager van Van Nicholas. “De navigatie is eenvoudig en de consument heeft alle nodige informatie binnen handbereik, van uitleg over het materiaal Titanium, productspecificaties tot de garantievoorwaarden. De website is geoptimaliseerd voor zowel tablet als mobiele telefoon en desktop. Wat de consument ook prefereert, op ieder medium biedt de website dezelfde beleving en kwaliteit.”

Van Nicholas werkt momenteel ook aan een nieuwe webshop, welke op korte termijn zal volgen. Deze webshop bevat de uitgebreide collectie Titanium onderdelen en accessoires, onderdelen van dochtermerk VNT Elements en Van Nicholas fietskleding.

161128_nieuwe-website-van-nicholas

 van