08-08-2012 - Surfen, Nieuws

VANAVOND EXPRESSION SESSION RED BULL SURF CAMP

Surfers opgelet: begin maar vast met waxen. Vanavond is het al zo ver… Vijfentwintig surfers van Nederlandse bodem verzamelen zich in de namiddag bij de Hart Beach Surfschool in Scheveningen voor de Expression Session van Red Bull Surf Camp!

De weersomstandigheden zien er goed uit: er worden kleine, krachtige golven verwacht die er voor zorgen dat de surfers de jury goed kunnen imponeren met hun sicke tricks & turns. Er worden tijdens de Expression Session zeven surfers geselecteerd die mee mogen doen aan Red Bull Surf Camp aan de Franse kust. Strandgangers & surfliefhebbers zijn van harte welkom om de indrukwekkende acties op de surfboards met eigen ogen te komen bekijken.

In de namiddag krijgen de deelnemende surfers 25 minuten de tijd waarin zij hun meest imponerende, dikke prestaties laten zien aan de jury. Er worden drie mannen, twee vrouwen en twee junioren geselecteerd die mee mogen doen aan Red Bull Surf Camp van 10 tot en met 14 september in Frankrijk. Daar gaan de surfers samen met drie genodigde surfers onder begeleiding van Red Bull atleet Jamie Sterling op zoek naar de beste golven & breaks. Ze worden vier dagen lang intensief getraind en begeleid door echte pro’s om het Nederlandse surfniveau naar een hoger niveau te tillen. Wil jij erbij zijn? Wacht dan niet langer en kom naar het strand van Scheveningen..

Bekijk de livestream en/of scores: www.surfbenelux.com/live

 van