21-02-2014 - Snowboarden, Nieuws

Vans Hi-Standard Series 2014

Na het succes van de Europese variant van de Vans Hi-Standard Series in 2013 is Vans stoked dat deze events ook dit jaar weer plaats zullen vinden. Met een uniek wedstrijdformat als basis hoopt het merk dat de riders weer hun individuele stijl, creativiteit en indrukwekkende tricks zullen tonen aan het publiek. De Vans Hi Standard is niet te vergelijken met de gemiddelde wedstrijden want rotaties die groter zijn dan 720 zijn bijvoorbeeld niet toegestaan en plezier is de belangrijkste randvoorwaarde.

[vimeo id=”63552503″]

De Vans Hi-Standard series zullen dit jaar gehouden worden in twee verschillende Europese resorts. De eerste wedstrijd wordt georganiseerd in Mayrhofen, Oostenrijk. De tweede wedstrijd staat gepland op Cairngorm Mountain, Schotland.

[vimeo id=”64803451″]

Meer dan 200 deelnemers zullen aan de start staan bij de events en het belooft dus weer een spannende editie van de Vans Hi-Standard Series te worden. Voor meer informatie over deze wedstrijden kan je uiteraard terecht op de website van het merk. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd even de Facebook pagina in de gaten houden voor alle updates.

 van