26-10-2021 - Snowboarden, Nieuws

Vans x PUBLIC presenteert ‘Out Of The Public Eye’

Vans Snow presenteert met trots een nieuwe short film in samenwerking met PUBLIC Snowboards, ‘Out Of The Public Eye’. Creativiteit en gemeenschap voeren de boventoon in deze film met Darrell Mathes, Kas Lemmens en het gezamenlijke team. PUBLIC is opgericht door professioneel snowboarder Joe Sexton. PUBLIC draait voornamelijk om het opbouwen van een gemeenschap en het mogelijk maken van vrije expressie en individualiteit. ‘Out Of The Public Eye’ is een visuele manifestatie van Vans en PUBLIC samen. De film, geregisseerd door Tanner Pendleton, komt tot leven in Pendleton’s kenmerkende stijl en is een eerlijke weerspiegeling van de gedeelde creativiteit en inclusiviteit binnen de snowboard community.

Ik ben altijd al een fan geweest van Josh Manoles en PUBLIC, dus het was echt cool om een stapje terug te doen en te zien hoe zij de touwtjes in handen namen”,aldus Tanner Pendleton. Ik ben echt trots op Darrell, Kas en iedereen die deze video mogelijk heeft gemaakt tijdens zo’n wild jaar.”

Vans x PUBLIC
Het programma van de film leunt zwaar op Mathes en Lemmens, twee ongelooflijke talenten met diverse achtergronden. Mathes staat bekend als een van de meest invloedrijke pioniers van het urban snowboarden. Hij kwam in het bewustzijn van de snowboarders tijdens de opkomst van het street snowboarden in het begin van de jaren 2000. Tegenwoordig heeft hij meer dan een dozijn video’s op zijn naam staan met zijn vlotte stijl en doordachte trick keuze. Het zijn echter zijn bijdragen aan de snowboard cultuur die zijn nalatenschap versterken als een van de weinigen die alles heeft gewijd aan deze levensstijl.

Lemmens leidt de nieuwe garde van het snowboarden. Een doordachte aanpak en zorgvuldig samengestelde video’s weerspiegelen de neiging van deze jonge rijder om alles tot in het kleinste detail te overdenken. Lemmens heeft zijn tanden gezet in de sneeuwkoepels van Europa en heeft het hele jaar door de mogelijkheid gehad om te snowboarden en zijn skills te verbeteren. Nu hij wereldwijd baanbrekende video’s op zijn naam heeft staan, heeft de snowboard gemeenschap zijn aandacht getrokken. Lemmens is bescheiden en down to earth. Hij heeft het respect gewonnen van zowel pro’s als kinderen en is klaar om de progressie van het snowboarden voort te zetten. 

Vans x PUBLIC
Naast ‘Out Of The Public Eye’ hebben Vans en PUBLIC ook samengewerkt aan een Vans x PUBLIC Hi-Standard OG snowboard schoen in een neutrale grijze met een opvallende, kleurrijke doorschijnende zool die doet denken aan street art. De collectie bevat ook een Skate Slip-On in dezelfde kleuren, een LS Off The Wall Tee, Polar Fleece en een Vans x PUBLIC snowboard sok. Het geheel wordt afgemaakt met het PUBLIC Vans snowboard, dat eind oktober verkrijgbaar is. 
Vans x PUBLIC
Ga naar Vans.com/Snow en PublicSnowboards.com voor meer informatie. 
 van