Vaude Cyclist padded Parka

Vaude Cyclist Padded Parka. Daar ga je, naar het werk, op de fiets naar het station, paar graden boven nul, door een dikke regenbui. Kleddernatte voeten en benen. Of toch niet?!

De warme, waterdichte parka van Vaude heeft je gered! En bezweet ben je ook niet, want de parka ademt genoeg mee zodat je hard genoeg kan fietsen om de trein halen.

Vaude Cyclist Padded Parka-3

Vaude heeft meer dan alleen maar sportieve kleding voor bergbeklimmers, mountainbikers of wielrennen. Ze hebben ook kleding voor vrije tijd, fietsende forenzen maar ook voor de gewone fietser gemaakt zoals deze parka. De naam parka ontleend zich aan het Russisch waarin ‘párka’, jas gemaakt van pels, betekend, de capuchons zijn hierin van oorsprong met bont afgewerkt.

Vaude Cyclist Padded Parka-4

De Cyclist Padded Parka van Vaude geeft de naam parka een geheel nieuwe betekenis. De warme winterjas met capuchon blijft bewaard, maar de pels en bont is in deze parka, vervangen door ecologisch gemaakt en behandelde producten. Een ander kenmerk van een parka is een goede, warme kraag, en lekker diepe zakken, deze zijn ook voorzien op de parka van Vaude.

Vaude Cyclist Padded Parka-1

De parka is getailleerd en valt goed om het lichaam, omdat de parka van oorsprong ook wat langer is loopt de 2-wegs ritssluiting niet door tot helemaal onderaan en heeft de jas op de rug een split, zodat je genoeg bewegingsvrijheid overhoudt voor op de fiets. De Vaude Parka is voorzien van veilige reflecterende elementen. De jas laat geen wind door en is gevoerd met een zachte, lichtgewicht en warme ecologische stof genaamd Primaloft. De Ceplex-Active membraan zorgt voor een waterdichte werking die een waterkolom van 10.000mm druk kan weerstaan, deze is absoluut winddicht en heeft toch een ademende werking, zodat zweet niet over de rug loopt maar z’n weg naar buiten weet te vinden. Dit membraan is 100% PTFE-vrij. Dit forenzen- en vrijetijdsjack is met Eco Finish zonder fluorkoolstoffen (PFC) op een milieuvriendelijke manier waterafstotend gemaakt zodat de regendruppels zo van het oppervlak af druppelen. 

Vaude Cyclist Padded Parka-5

We weten hét en we willen hét. Vaude biedt het product voor mensen die naast het product ook om de natuur geven. Het is dus zeker wél mogelijk om een praktische, warme, eco vriendelijke, modieuze jas te maken!!

Specificaties Vaude Cyclist padded Parka

  • Warme en multifunctionele jas voor het fietsen
  • milieuvriendelijk gemaakt
  • voorgevormde mouwen
  • 2 steekzakken met ritssluiting
  • 1 binnenzak
  • 2-weg front-ritssluiting met enkelzijdige voorflap
  • split aan de achterkant van de zoom
  • Verkrijgbaar vanaf €210,-
  • Meer informatie
 van