31-03-2014 - Surfen, Nieuws

Veelzijdig programma tijdens het NK Surf 2014 presented by GoPro

Van 25 april tot 2 mei zal in samenwerking met Flowtrack Surf in St-Girons Plage het NK Surf 2014 presented by GoPro plaatsvinden. Los van de wedstrijd is er ook voor niet-wedstrijd surfers genoeg te beleven!

NK Surf 2014 presented by GoPro
Tijdens het NK strijden de deelnemers in zes categorieën om het Nederlands Kampioenschap Golfsurfen 2014. Dit jaar is er gekozen voor één grote wedstrijd. Nederlandse surfers komen één week lang op één plek bij elkaar om te strijden om de titel Nederlands Kampioen Surfen 2014.

Dit jaar vindt het Nederlands Kampioenschap Golfsurfen tot ieders vreugde plaats in St-Girons Plage Frankrijk. De Zuidwestkust van Frankrijk staat bekend om haar goede betrouwbare surfcondities. Vooral in het voor – en najaar: ‘Morning off-shore’ en ‘solid swells’! Bovendien schijnt de zon net wat vaker en is het water een stuk warmer!

Verblijf
Het beachcamp ligt op camping Les Tourterelles***. Na een dag vol surf, golven en competitie kan je op ons camp uitblazen en genieten van de relaxte sfeer. Aan de bar of in de lounge kunnen video’s worden bekeken of kan er worden nagepraat onder het genot van een lekker drankje. Dankzij Flowtrack is het voor alle deelnemers mogelijk om voor een zeer voordelig tarief te kamperen. Voor gezinnen zijn er verschillende mobile homes beschikbaar.

Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van de half pension optie. Mocht je hiervoor kiezen dan staan er dagelijks twee heerlijke, gezonde – en gevarieerde maaltijden voor je klaar.

Overige activiteiten
Ook voor Niet – Wedstrijd surfers is er genoeg te doen er is een mogelijkheid tot het nemen van surflessen, er zijn surfboards te huur en je kunt meedoen aan diverse leuke evenementen. Denk aan de Vans skatecontest, de Mariener sunglasses sunset session en de Freeballers expression session!

Busvervoer
Geen zin om zelf uren in de auto te zitten? Geen probleem! Er rijdt een royal class bus vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland naar St-Girons Plage. De bus is voorzien van een bar, toilet, airconditioning, geluidsinstallatie en dvd speler. Voordat je het weet zijn we op de plaats van bestemming. Tijdens de busreis geniet je van de beste (surf) films.

Partners
Dit jaar is GoPro officieel partner geworden van het NK en zal tijdens het NK voor de winnaars mooie prijzen beschikbaar stellen. Tevens wordt het NK Surf 2014  in St-Girons Plage ondersteund door Mariener, Vision, Mountain Dew, Vans, Freeballers, KNRM, 6 Surf magazine, Surfweer, Tacky en Young Digital.
 
Inschrijven
Het inschrijven voor de NK Surf 2014 presented by GoPro kan via nksurf.nl  De kosten voor de deelname zijn 15 euro per discipline.

 van