Veilig en stijlvol op avontuur en aan het werk: de Patrol colsjaal met vervangbaar FFP2-filtersysteem is nu verkrijgbaar

Outdoorliefhebbers en buitenwerkers kunnen vanaf nu niet alleen in stijl op avontuur of aan het werk, maar – nog belangrijker – veilig, dankzij de Patrol colsjaal met verwisselbaar FFP2- gezichtsmasker.

Het is vaak koud en guur in ons land en daarom is de sjaal een geliefd kledingstuk voor iedereen. In deze tijd heb je naast deze sjaal ook vaak een mond/neusmasker bij je. Deze doe je op of af naar gelang je een ruimte betreedt of verlaat. De Polar colsjaal combineert deze twee producten in een stijlvolle accessoire voor comfort, veiligheid en gemak.

De Patrol colsjaal is ideaal voor buitenactiviteiten zoals wandelen, voetballen en andere sporten. Ook voor motorrijders, fietsers of mensen in de bouw en logistiek die vaak de kou moeten trotseren, is de Patrol colsjaal geschikt. De colsjaal biedt warmte en comfort tijdens de activiteit en wanneer men een openbare ruimte of die van een klant betreedt, kan men de colsjaal als gezichtsmasker gebruiken. De colsjaal biedt vanzelfsprekend een veel betere bescherming (>95%) tegen virussen dan een reguliere sjaal dankzij het ingebouwde en verwisselbare FFP2-gezichtsmasker. Het is bovendien een stuk duurzamer dan wegwerpmaskers: hij kan minstens tweehonderd dagen worden gedragen en tot twintig keer worden gewassen.

de Patrol colsjaal met vervangbaar FFP2-filtersysteem

Colsjaal met FFP2-gezichtsmasker

De in Zwitserland ontwikkelde en in Europa geproduceerde colsjaal met FFP2-gezichtsmasker is getest door relevante instanties als TESTEX Zwitserland, Nelson Lab USA en OEKO-TEX. De colsjaal is geen medisch beschermingsmiddel, maar voldoet aan de eisen van de Zwitserse National COVID-19 Science Taskforce voor consumenten-gezichtsmaskers.

 • Met verwisselbaar FFP2 filtersysteem; drie filters inbegrepen
 • Duurzaamheid 1: colsjaal kan tot twintig keer gewassen worden op 60 °
 • Duurzaamheid 2: Zwitserse technologie, geproduceerd in Europa
 • Vervangende filters afzonderlijk verkrijgbaar per vijf stuks
 • Warm en zeer goed ademend
 • Ergonomische pasvorm
 • Voldoet aan de eisen van de Zwitserse COVID-19 Task Force
 • Getest door TESTEX (177283), Nelson Lab USA en OEKO-TEX Standard 100

De Patrol colsjaal is vanaf nu verkrijgbaar op patrolshop.nl voor € 29,90, in de maten S/M en L/XL en  de kleuren zwart en zilvergrijs. Een vervangende set van vijf FFP2-filters is ook los verkrijgbaar voor €9,90.

de Patrol colsjaal met vervangbaar FFP2-filtersysteem

Uitstekend comfort en bescherming

De Patrol is een comfortabele, gemakkelijk te dragen colsjaal die beschermt tegen de wind en kou, bijvoorbeeld tijdens wintersporten. Daarnaast voldoet de colsjaal als gezichtsmasker aan de eisen die autoriteiten kunnen stellen ter voorkoming van de verspreiding van COVID-19. De Patrol colsjaal wordt geleverd met drie verwisselbare FFP2-filters.

Naast de geboden bescherming is de Patrol colsjaal ook een tijdloos modeaccessoire. Het uitstekende draagcomfort, de optimale pasvorm en de elegante afwerking zijn het resultaat van een hoogwaardige productie.

 • Strakke voering met zacht aanvoelend neusstuk
 • Bovenste voorstuk is losjes gebreid voor gemakkelijker ademen (>10Pa/cm²)
 • Nekgedeelte is strakker gebreid voor een goede pasvorm
 • Breisel in ruitvorm met ademende zones voor beter luchtcirculatie en vochtregulatie

De Patrol colsjaal voldoet aan de hoogste internationale beschermingseisen en heeft alle tests uitstekend doorstaan. Gewone (col)sjaals zonder FFP2-filters voldoen niet aan de eisen rond vloeistofspatten, het vasthouden van deeltjes en ademhalingsweerstand. De FFP2-filters in de colsjaal bedekken zowel de neus als de mond. Het filter moet na acht uur dragen worden vervangen. Na herhaald gebruik (uiterlijk na een week) moet het masker worden gewassen op 60°.

Drielaags masker

Het luchtdoorlatende, goed ademende drielaagsmasker in de Patrol colsjaal is >95% effectief (getest door TESTEX AG Zwitserland en Nelson Labs USA).

 • Buitenlaag: windbestendig, zeer goed ademend, vochtafvoerend, ergonomische pasvorm. Samenstelling: 99% PA / 5% EL.
 • Vervangbaar filter: hoogtechnologisch mechanisch filtratiesysteem >95% PFE (partikelfiltratie-efficiëntie) bij 0,1 nm (micron). Samenstelling: 100% polypropyleen.
 • Binnenlaag: zeer goed ademend filtervervangingssysteem, filteropening aan de zijkant voor het plaatsen en verwijderen van het filter, zacht aanvoelend mesh voor maximaal comfort. Samenstelling: 75% nylon / 25% spandex.

Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van