14-12-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Velocio komt met nieuw Alpha-systeem voor veranderende omstandigheden

Na jaren van testen en feedback in de zwaarste winterse omstandigheden, creëerde Velocio een tweedelig systeem dat bestaat uit een jas en een tussenlaag, genaamd Alpha System. Deze zeer veelzijdige combinatie bestrijkt een ongeëvenaard temperatuur- en weerbereik, essentieel om in koudere dagen van het jaar te rijden. Velocio probeerde het aantal stukken in onze kast te minimaliseren en het giswerk weg te nemen bij het vinden van de ideale combinatie voor de veranderende seizoenen met dit nieuwe dynamische lagensysteem. Geïnspireerd door alpine klimmen en ski-alpinisme, is het Alpha-systeem ontworpen voor zowel mannen als vrouwen om het zo ligt mogelijk te te houden met een hoog ademend vermogen en warmte-tot-gewicht voor dynamische veranderingen in aërobe activiteit, vergelijkbaar met fietsen in de winter.

Velocio’s waarden en focus

Velocio is gemaakt om fietsen en fietskleding te vieren. Hun aanpak is gebaseerd op een systeem met drie pijlers: ontwerp, verantwoordelijkheid en cultuur. Van de functionele details met toonaangevend ontwerp tot productie en ontwikkeling, hun ‘design-first-approach’ vormt de kern van het zoeken naar verbetering. Velocio neemt de verantwoordelijkheid voor haar rol in duurzame bevoorrading door op zoek te gaan naar de meest milieuvriendelijke leveranciers. Hun culturele focus ligt op inclusiviteit, ervaringsgericht en gastvrij zijn.

Check voor meer informatie over de nieuwe kledinglijn van Velocio deze link


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van