14-09-2015 - Windsurfen, Nieuws

VERNIEUWDE SURFCLUB Telstar surf OPEN IN 2016

Telstar surf gaat uitbreiden en opent de vernieuwde Telstar Surfclub. Op Strand Horst aan het Nederlandse watersport Mekka “Het Wolderwijd”, komt het strandpaviljoen te staan. Sfeer, een uitgebreid aanbod aan surfactiviteiten, en een unieke surfschool komen samen voor een prachtige surflocatie.

De sfeervolle Telstar Surfclub krijgt een Surfy restaurant inclusief slaapaccommodatie voor 50 personen. Compleet met eigenzinnig interieur en een uitgestrekt terras welke 240 zitplaatsen bied. Je kunt er lekker drankje doen, heerlijk eten of genieten van een individueel of groepsarrangement voor groepen, scholen en bedrijven. Neem plaats op de gezellige loungebankjes en geniet van een eindeloos uitzicht over het water.

Jaarlijks trekt Strand Horst ongeveer 380.000 bezoekers uit alle delen van Nederland maar ook uit alle delen van de wereld. Genoeg reden dus om een surfclub te openen waar je direct aan de spot kunt eten en slapen. Het restaurant en surfhotel wordt direct naast de bestaande surfclub van Telstar surf gebouwd. In het surfhotel is er ruimte voor 50 personen, er zijn verschillende kamers en er is ook ruimt voor grote groepen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld schoolklassen of bedrijfsactiviteiten.

Naast het surfen kan je in de Noordwest Veluwe nog veel meer doen, je hebt er prachtige fietsroutes en dagatracties zoals het Dolfinarium. Voor de fietsers is het nieuwe restaurant en terras ideaal om tussen het fietsen door een hapje of een drankje te nuttigen. Komend voorjaar worden de deuren geopend. Naast een nieuwe surfclub komt er ook een nieuwe website. De nieuwe site is over een paar weken live.

Kortom, Telstar Surf is goed bezig!telstar

 van