06-10-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Versla Peter Sagan met Sportful Hot Pack Challenge

De Hot Pack Challenge is een wedstrijd rond het populairste regenjasje van het peloton, dat het snelst aan- en uitgedaan moet worden. Sinds dit weekend is de Hot Pack Challenge gelanceerd. Sportful kreeg de medewerking van niemand minder dan Peter Sagan om de campagne op gang te schieten.

Sagan zette de eerste tijd op de klok en nodigt alle Hot Pack gebruikers uit om zijn tijd te kloppen op de website van de Hot Pack Challenge. Check de video voor een impressie van de Hot Pack Challenge. Ook hebben we nog even op een rijtje gezet hoe je mee zou kunnen doen aan de uitdaging van Sportful en Peter Sagan.

De hele maand oktober mogen Hot Pack gebruikers hun pogingen op video vastleggen en op de website uploaden. Deelname levert sowieso al een Sportful drinkbus op en de snelste pogingen winnen schitterende prijzen, zoals een trip voor 2 naar de Sportful Gran Fondo Dolomiti. Onder alle deelnemers verloot het merk bovendien ook een gesigneerd wereldkampioenenjersey van Sagan zelf.

Sportful’s Hot Pack is al meer dan 15 jaar hét emergency jacket dat je bij wil hebben om te beschermen tegen regen en wind. Bovendien is het gemaakt van ademend materiaal en wordt het opgevouwen ter grootte van een appel. Ideaal voor ritjes in de Lage landen in het voor- en najaar. Hot Pack is intussen al aan zijn 5e versie toe en duidelijk een favoriet van het Tinkoff team en Peter Sagan.

Hot Pack Challenge 

  1. Start met de Hot Pack in het zakje en toon het bolletje aan de camera
  2. Open het zakje en haal de Hot Pack eruit
  3. Doe het jasje aan
  4. Rits hem helemaal dicht
  5. Rits hem helemaal terug naar omlaag
  6. Doe het jasje terug uit
  7. Steek het jasje helemaal in het opbergzakje
  8. Toon het bolletje terug naar de camera. Je video zal (deels) te zien zijn op deze website, na controle.

hp-challenge970x500-big

 van