05-12-2013 - Snowboarden, Nieuws

Verslag Park Hill Freestyle Camp 2013

Boardchicks heeft in samenwerking met SAIKO weer een Park Hill Freestyle Camp georganiseerd op de Hintertux gletsjer. De boardchicks die niet konden wachten tot de winter begon hadden in oktober al een trip naar Oostenrijk geboekt via SAIKO om samen met internationale pro’s te rijden in het Better Park op de Hintertux gletsjer.

Er zijn twee hele vette edits van dit evenement verschenen en deze willen we graag met jullie delen. Zo heeft Magenta speciaal voor Saiko onderstaand videoverslag gemaakt. Ook Boardchicks heeft een edit van deze freestyle clinic online gezet en ook deze kan je natuurlijk even hieronder bekijken. In deze edit zie je pro boardchicks die het goeie voorbeeld geven zoals Enni Rukajarvi, Aimee Fuller en Cheryl Maas. Maar ook beginnende boardchicks die lekker jibben op de piste en progressie boeken in park clinics van Enni.

Edit van Magenta

[youtube id=”Vblac6hQfns”]

Edit van Boardchicks 

[youtube id=”WPYokKQopU8″]

Dit was trouwens het laatste evenement van Boardchicks deze winter en om nog even optimaal na te genieten van het Park Hill Freestyle Camp hebben ze ook een uitgebreid fotoverslag gemaakt. Check dus even gauw of je jezelf terug ziet op foto’s, als jij  van de partij was op de Hintertux gletsjer. Houd trouwens BoardChicks en de website van Saiko in de gaten als je mee wil met de volgende BoardChicks snowtrip in maart 2013.

 van