11-03-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Video: How to be a road biker

De temperatuur loopt alsmaar op en het voorjaar lijkt toch echt zo goed als begonnen. Dit betekent natuurlijk dat het aantal wielerliefhebbers op de wegen drastisch zal toenemen de komende maanden. In de onderstaande video voorziet men ons van verschillende tips om een echte wielrenner te worden. Na het bekijken van dit filmpje kun je je dus voortaan onderscheiden van alle andere weggebruikers. Hieronder hebben we alvast een aantal van deze ludieke tips voor je op een rijtje gezet. Laat ons hieronder weten welke waardevolle tips nog ontbreken!

[youtube id=”TEhySzO14ik”]

Stap 1: koop een racefiets en onthoud een simpele formule om te berekenen hoeveel fietsen je maximaal kan hebben. De formule luidt: N+1, waarbij N staat voor het aantal fietsen dat je nu hebt.

Stap 3: weet welk type fietser je bent. Elk type heeft zijn eigen uitrusting om herkend te worden in de wielerwereld.

Stap 9: als je rit niet op Strava staat, is die er niet geweest. Zorg er dus voor dat anderen een bewijs zien van je route.

Stap 13: volg een dieet en zorg dat iedereen het weet. Houd er wel rekening mee dat er altijd twee uitzonderingen zijn: koffie en bier.

Stap 26: de weg is van jou. Andere weggebruikers zullen natuurlijk graag de weg delen met een actieve en milieubewuste medeburger.

 van