27-01-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Videoreeks: Achter de schermen bij Rapha-Condor JLT

In de videoreeks ‘Riding Home: with Rapha Condor JLT’ brengt men treffend in beeld wat er nou allemaal bij komt kijken om op het hoogste niveau in het wielrennen actief te zijn. Het afgelopen wielerseizoen is voor Muc-Off bijzonder succesvol verlopen. Om dit enigzins te vieren werd besloten om de samenwerking met het Rapha-Condor JLT team extra kracht bij te zetten door een reeks video’s te produceren. 

Deze webserie bestaat uit drie verschillende afleveringen en hierin gunt men ons een exclusief kijkje achter de schermen bij zowel de renners als de begeleidingsstaf. In deze eerste aflevering neemt Muc-Off ons mee naar de zesde etappe in de Ronde van Engeland. The Tour of Britain is voor de talentvolle renners van het Rapha-Condor JLT team de ideale mogelijkheid om ervaring op te doen en om de exposure van het team een boost te geven. Tijdens deze wielerronde zullen ze dus op de voet gevolgd worden door Muc-Off.

[youtube id=”s4zBrgNzwWI”]

In deze tweede aflevering staat de zevende etappe uit de Tour of Britain centraal. De focus ligt in deze video voornamelijk op de mannen en vrouwen die de renners ondersteunen. Op deze wijze wordt de etappe bijvoorbeeld uit het perspectief van de soigneurs bekeken.

[youtube id=”9zbIuaVXKeg”]

In de laatste aflevering van deze webserie staat de afsluitende etappe van de Tour of Britain in de spotlights, welke verreden werd in de Westminster regio. Met de Big Ben en de London Eye als decor is de setting van deze video in ieder geval indrukwekkend.

[youtube id=”61uVfwy3-Ko”]

 van