24-10-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Video’s: Red Hook Criterium in Milaan

Red Hook Criterium werd onlangs gehouden in Milaan. Dit betekent dat men met fixies door de straten van Milaan knalt, op een afgezet parcours. De Red Hook criteria worden alsmaar populairder, vooral omdat het eigenlijk gewoon heel gaaf is. 

Het evenement werd 7 jaar geleden voor het eerst georganiseerd in New York. Inmiddels deed het Red Hook Criterium al voor de vijfde maal Milaan aan. Dit was overigens de derde en laatste race, nadat eerder al in New York en Barcelona gereden werd. Eduard Grosu wist op Italiaanse bodem voor de tweede maal de hoofdprijs te bemachtigen.

Voor meer informatie en resultaten kun je natuurlijk terecht op de website van Red Hook Criterium. Castelli deelde onderstaand videoverslag van deze wedstrijd met ons.

[youtube id=”6dvJhpJZaBE”]

 

Hieronder kun je ook nog even een video checken waarin je kan zien hoe een kwalificatierondje eruitziet vanuit de het perspectief van een deelnemer van team Legor Cicli Squadra Corse. Deze video’s zagen we uiteraard eerder ook al tijdens de Tour de France en dit levert hele fijne beelden op.

 

[vimeo id=”108710547″]

 van