02-11-2012 - Surfen, Nieuws

Vierde stop van de NK Surftour 2012 in Zandvoort gaat niet door dit weekend

Komend weekend start de wachtperiode van de Protest NK Surftour 2012 presented by Monster Energy in Zandvoort. Vanwege andere surf events die dit weekend plaatsvinden is er besloten dat de wedstrijd dit weekend niet doorgaat en ON HOLD blijft staan.

Om ervoor te zorgen dat de deelnemers niet verplicht worden te kiezen tussen de surf events heeft de HSA besloten de wedstrijd dit weekend ON HOLD te laten staan. Woensdag 31 oktober wordt de nieuwe call gemaakt voor het weekend van 3 en 4 oktober. Woensdag 7 november wordt de nieuwe call gemaakt voor het weekend van 10 en 11 november.

Inschrijven
Het is nu nog mogelijk je in te schrijven voor de Protest NK Surftour presented by Monster Energy. Het inschrijven kan via nksurftour.nl  De kosten voor de deelname zijn 15 euro per stop per discipline.

De heats worden gesurft in de categorieën Open Men, Open Women, Longboard Men, Longboard Women en Juniors.

Meer informatie (over details inschrijven, deelnemerslijst en routebeschrijving) op http://www.nksurftour.nl/

Partners
De HSA is blij om ook dit jaar weer gesponsord te worden door Protest en Monster Energy.
Tevens wordt de veiligheid op de events verzorg door KNRM Lifeguards, die met een waterscooter de line-up voor hun rekening nemen. IN samenwerking met Surfweer.nl gaan we er voor zorgen dat er elk event de beste golven komen!

 van